Haberler

Çocuk-Yazar Buluşmaları'nda Yeni Dönem Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Çocuk-Yazar Buluşmaları’nda yeni dönem tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Çocuk-Yazar Buluşmaları'nda yeni dönem tüm hızıyla devam ediyor.

Sosyal Gelişim Merkezi'nde her ay farklı bir yazarın minik öğrenciler ile buluştuğu programlar kapsamında birçok çocuk kitabına imza atan yazar Zeynep Sevde Paksu sevenleri ile buluştu. Programın açılış konuşmasını yapan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Sosyal Gelişim Merkezi'nde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, "Sakarya'ya değer katan Sosyal Gelişim Merkezi'mizin yeni hizmet binasında birbirinden renkli etkinliklerimiz devam ediyor. Yaklaşık 4 bin Çocuk Kulübü üyemizle çok güzel etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Kitap okumayı sevdirme ve özgüven kazandırma gibi önemli hususlarda çalışmalarımız artarak devam edecek" ifadelerini kullandı.

Çocuk masalları üzerine çalışmalar yapan yazar Paksu, "Hayal kurmayı çok seven bir çocuktum. Annem ve babam bana hayal kurmanın bir çeşit dua etmek olduğunu öğretmişti. Ailem Allah'ın bize muhteşem bir hayal gücü verdiğini ve o hayal gücünü ne kadar kullanırsak o kadar dua etme kabiliyetimizin gelişeceğini öğretmişlerdi. Hayallerimin büyüdükçe gerçekleşmeye başladığını gördüm. Şimdi hayallerimi yazıyorum ve çocuklar hayaller kursun istiyorum" diye konuştu. Gerçekleştirilen programın devamında Yazar Paksu kitaplarını öğrenciler için imzaladı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title