Haberler

Çocuk Servisi Çizgi Film Kahramanlarının Resimleriyle Süslendi

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık Devlet Hastanesi Çocuk Servisi, çizgi film kahramanlarının resimleriyle süslendi.

MUŞ (İHA) – Muş'un Bulanık Devlet Hastanesi Çocuk Servisi, çizgi film kahramanlarının resimleriyle süslendi.

Bulanık Devlet Hastanesi Çocuk Polikliniği bekleme alanları ve poliklinik odaları çocukların sevdiği çizgi film kahramanlarının resimleriyle süslendi. Çocukların hastaneden korkmalarını engellemek ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla böyle bir çalışma yaptıklarını belirten Çocuk Uzmanı Dr. Vesile Deniz Çelik, "Hasta çocukları hasta psikolojisinde kurtararak, hastaneyi onlara daha cazip bir hale getirmek için servisteki bütün odaları ve koridorlarını çocukların çok sevdiği çizgi film kahramanlarının resimleriyle süsledik. Çocukların daha çok sevindikleri gördük. Hastalarla iletişim daha güzel oluyor" dedi.

Bulanık Devlet Hastanesi Müdürü Maşallah Aknur ise, daha önce çocuk servislerine geldiklerinde çocukların devamlı ağladıkları gördüklerini belirterek, "Bu duruma bir çare bulmak için Çocuk Uzmanı Dr. Vesile Deniz Çelik ile birlikte çocuk servisini komple çizgi film kahramanlarının resimleriyle süsledik. Bundan hem çocuklar hem de aileleri çok memnundurlar" dedi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bulanık Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title