Haberler

Çocuk Şenliğinde Vali Şahin'e "Tatil Yap" Tezahüratı

İstanbul'da 23 Nisan resmi töreni Maltepe'de düzenlendi.

İstanbul'da 23 Nisan resmi töreni Maltepe'de düzenlendi. Şölene katılan çocuklar hep bir ağızdan İstanbul Valisi Vasip Şahin'e "Tatil yap" diye bağırdı. Tezahürat üzerine konuşan Şahin, "Gerektiğinde tatil yapacaksınız" dedi. Şölen sonrasından gazetecilerin 1 Mayıs hazırlıklarını sorduğu Vali Şahin, "Daha sonra konuşuruz onları" dedi.

Maltepe Yaşam Spor, Kültür ve Eğlence Parkı'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şöleni düzenlendi. Şölene İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş katıldı. Tören yağışlı hava nedeniyle parka kuruluna çadırda yapıldı. Şölende, TRT Çocuk Korosu sahne alarak şarkı söyledi. Ardından sahneye çıkan çocuklar halk oyunları gösterisi sergiledi.

ÇOCUKLARDAN VALİ ŞAHİN'E, 'TATİL YAP'

Vali Şahin, resim, kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini vermek için sahneye çıktı. Bu sırada alanda bulunan çocuklar "Tatil yap, tatil yap" şeklinde hep bir ağızdan bağırdı.

Bunun üzerine Vali Şahin çocuklara seslenerek, "Sizleri çok seviyoruz. Hepinize başarılar diliyorum,. İnşallah gerektiğinde tatil yapacaksınız ama biz sizin eğitiminize, geleceğe iyi hazırlanmanıza önem veriyoruz. Sizlere en faydalı olanı yapmaya çalışıyoruz. Sadece ondan emin olun yeter size" dedi. Ardından Kadir Topbaş da yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül verdi.

ŞAHİN VE TOPBAŞ ENGELLİ MEHTERAN TAKIMIYLA ÇEKTİRDİ

Dha sonra engellilerden oluşan mehteran takımı sahne aldı. Engelli mehteran takımı şölen alanında bulunanlar tarafından uzun süre alkışlandı. Vali Şahin ve İBB Başkanı Topbaş sahneye çıkarak mehteran takımındakileri tek tek tebrik ederek fotoğraf çektirdi.

POLİS KÖPEĞİ GÖLGE'NİN ŞOVU

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne Çevik Kuvvet Köpek Eğitim Merkezine bağlı toplumsal olaylara müdahale köpeği Gölge sahneye çıktı. Gölge,  yaptığı gösteriyle çocuklardan büyük ilgi gördü.

VALİ 1 MAYIS SORUSUNU YANITSIZ BIRAKTI

Düzenlenen şölenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Şahin, "23 Nisan coşkuyla kutlanıyor. Hava biraz yağışlı olduğu için bugün istediğimiz gibi programın tamamını gerçekleştiremedik. Format son yıllarda değişti biliyorsunuz. Daha çok coşkuyla eğlenceyle, çocukların birlikte eğlenerek kutladığı bir bayram haline dönüştü. Bugün de hem içeride ki programda hem de sonrasında çocuklar eğlenecekler. Tüm çocukların 23 Nisan bayramını tebrik ediyorum" dedi.

Vali Şahin, 1 Mayıs hazırlıklarının sorulması üzerine ise "Daha sonra konuşuruz onları" şeklinde yanıt verdi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vasip Şahin 23 Nisan İstanbul Maltepe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title