Haberler

Çocuk Şenliği" Etkinlikleri Başladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Çocukların yüz boyamasından ve salondan genel görüntü Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prf. Dr. Mustafa Aykaç'ın konuşması Tiyatrodan genel görüntü - Şenlik kapsamında "Elif sağlıklı besleniyor" tiyatro oyunu sahnelendi Kırklareli Üniversitesince (KLÜ) bu yıl ikincisi düzenlenen "Çocuk Şenliği" etkinlikleri başladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Çocukların yüz boyamasından ve salondan genel görüntü

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prf. Dr. Mustafa Aykaç'ın konuşması

Tiyatrodan genel görüntü - Şenlik kapsamında "Elif sağlıklı besleniyor" tiyatro oyunu sahnelendi

Kırklareli Üniversitesince (KLÜ) bu yıl ikincisi düzenlenen "Çocuk Şenliği" etkinlikleri başladı.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan şenlik kapsamında kültür merkezinde "Elif sağlıklı besleniyor" tiyatro oyunu sahnelendi.

KLÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, tiyatro oyunu öncesinde yaptığı konuşmada, çocukların ülkenin en büyük gelecek nesilleri olduğunu söyledi.

Çocukların geleceğe en iyi şekilde hazırlanması için üniversite olarak çaba gösterdiklerini ifade eden Aykaç, çocukların birere umut ışığı olduğunu belirtti.

Çocukların gelecekte çok daha güzel bir ülkede, çok daha güzel şartlarda yaşamalarını temenni eden Aykaç, "Çok sevinçli ve gururluyuz. Bir taraftan öğrencilerimiz meslekleri gereği öğrenebildiklerini bilgiyi, tecrübeyi ve birikimlerini miniklerimizle birlikte sergileyecekler. Bir bakımdan kendi mesleklerini sınav etmiş oluyorlar. Diğer bir taraftan da öğrencilerimize üniversitemizi tanıtmış ve göstermiş oluyoruz. Minik yavrularımız bizim toplumumuzun çiçekleridir. Bize mutluluk ve sevinç veriyorlar. Onlarla birlikte bizde seviniyoruz. Onlar her zaman bir umut ışığı ve geleceğe daha güzel bakmamızı sağlayan birer unsurlar." diye konuştu.

Konuşmanın ardından çocuk gelişimi bölümü öğrencileri tarafından tiyatro oyununu sahneledi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Aykaç Kırklareli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title