Haberler

Çocuk Sahibi Olmak İstiyorum!

Güncelleme:

Güm güm şarkısıyla son dönemin en çok konuşulan şarkıcılarından Ayşe Hatun Önal, önceki gün Forum İstanbul'da yapılan söyleşi de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Son dönemdeki pop şarkılarını dinlemediğini ifade eden Önal, çocuk istediğini söyledi.

Forum İstanbul'da Esin Övet'in moderatörlüğünde yapılan söyleşiye katılan Ayşe Hatun Önal söylediği şarkılar ile dinlemeye gelen hayranlarına unutulmaz bir gün yaşattı. Verdiği mini konser sonrasında özel açıklamalarda da bulundu.

37 yaşındaki Ayşe Hatun Önal, birçok evlilik teklifi aldığını açıkladı. Gelen teklifleri doğru insan olmadığı için kabul etmediğini söyleyen Önal, yakın zamanda çocuk istediğini söyledi. Bir değil iki tane çocuğum olsun diyen Önal, "mümkünse ikiz çocuk istiyorum" dedi .

Yaptığı başarılı şarkılardan sonra milyonların beğenisini kazanan Önal film müziği yaptığını açıkladı. Bunun dışında son zamanlarda çıkan pop şarkılarını dinlemediğini belirten Önal sebebini de şu sözlerle açıkladı. "Çok tembel bir millet olduk. Başarı için iş üretilmiyor. Sözler aynı sadece melodi farklı, başarı için çok çalışmak gerekli"dedi . Kendi albümünün ocak ayında çıkacağını belirten Önal ilk 2 şarkısını bu ay diğer şarkılarını 2016 yılında sevenlerine sunacağını söyleyerek müzik dünyasını sarsacağının altını çizdi.

Neden single yapmadığını da açıklayan Önal "Daha büyük kitlelere ulaşmak için büyük mekanlarda konser yapmak istiyorum. Bu sebeple single değil albüm tercih ettim." Dedi. Sözlerine devam eden Önal, albümünde ki birçok şarkının kendisine ait olduğunu belirterek 2016 yılının marşı da Sirenler şarkısının olacağını söyledi..

Hiçbir zaman kendini tekrar eden bir kadın olmadığını belirten Önal "İçimde farklı Ayşe'ler barındırıyorum bu yüzden kendimi yenileyebiliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayşe Hatun Esin Övet İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title