Haberler

Çocuk Parkındaki Bir Bankın Üzerinde Cansız Bendeni Bulunan 23 Yaşındaki Gencin Ölüm Nedeni Adli...

23 yaşında bir genç çocuk parkında ölü bulundu.

23 yaşında bir genç çocuk parkında ölü bulundu. Olay yerinin yakınında poşette uçucu madde ve bira şişeleri bulundu. Polisin bunları delil olarak değerlendirmesi ölümün uyuşturucu madde kullanımından kaynaklandığı ihtimalini güçlendirdi. N.D'nin ölüm neden adli tıp incelemesinden sonra ortaya çıkacak

SABAH PARKA GELENLER GÖRDÜ

Sabah 09.00 sıralarından Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki Ayazma Çocuk Parkı'na gelenler bir kişinin kamelya altındaki bank üzerinde hareketsiz yattığını gördü. Durumdan polis ve sağlık ekipleri haberdar edildi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, gencin yaşamadığını belirledi. Bank üzerindeki cansız bedenin 23 yaşındaki N. D. ye ait olduğu anlaşıldı.

POŞETTE UÇUCU MADDE, BİRA ŞİŞELERİ

Olay yerini güvenlik şeridiyle kapatan polis ekipleri, çevrede gencin ölüm nedenini ortaya koyabilecek delil topladı. Cesedin bulunduğu yerin yakınında poşet içinde uçucu madde (bali) ve bira şişeleri bulundu.

YAKINLARININ FERYADI

Bu sırada gencin yakınları da olay yerine geldi. Nişanlısı olduğu öğrenilen genç bir kadın cesedi görünce 'Nail neden bunu yaptın. Evlenecektik" diyerek sinir krizleri geçirdi.

Olay yeri yakınlarında oturan Davut Cem, Kağıthane'de böyle şeylerin yaşanmasını tasvip etmediklerini belirterek 'yaşantı olarak hepimizin içine sıçradı. Devletimiz bir an önce bunun önüne geçmeli" diye konuştu.

CESET ADLİ TIP KURUMU'NA GÖTÜRÜLDÜ

Olay yeri incelemesinin tamamlanmasının ardından ceset kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Kağıthane Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title