Haberler

Çocuk Nörologları Adana'da Buluşuyor

Çocuk nörolojisi alanında Türkiye’nin önemli bilim insanları ve hekimleri Adana’da düzenlenen toplantıda bir araya geliyor.

Çocuk nörolojisi alanında Türkiye'nin önemli bilim insanları ve hekimleri Adana'da düzenlenen toplantıda bir araya geliyor.

Türkiye Çocuk Nörolojisi Derneği, Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nöroloji Bilim Dalı ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nöroloji Bilim Dalı'nın işbirliğiyle düzenlenen 1. Doğu Akdeniz Nörokütan Hastalıklar Günleri Tüberoskleroz Kompleksi Sempozyumu, 4-5 Aralık günlerinde yapılacak. Türkiye'de alanında uzman hekim ve bilim insanlarını buluşturacak olan sempozyum, Başkent Üniversitesi Adana Uygulama ve Araştırma Merkezi Kışla Sağlık Yerleşkesinde gerçekleştirilecek.

Başkanlığını Prof.Dr. Şakir Altunbaşak ve Prof.Dr. Faik Sarıalioğlu'nun sekreterliğini ise Prof. Dr. İlknur Erol'un üstlendiği sempozyumda, Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinde görev yapan bilim insanlarının yanı sıra açılışta Başkent Üniversitesi Kurucusu Prof. Dr. Mehmet Haberal ile Başkent Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ali Haberal da katılacak.

Çeşitli konu başlıklarındaki oturumlarla iki gün sürecek toplantının sonunda Prof. Dr. Faik Sarıalioğlu, ve Prof. Dr. İlknur Erol'un yöneteceği bir de tartışmalı oturum gerçekleştirilecek. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title