Haberler

Çocuk Meclisi Nesli Tükenen Ağaca Sahip Çıktı

Süleymaniye Mahallesi 'nde 2 Bin Metrekarelik Bir Alanda Oluşturma Çalışmaları Başlanan "Çocuk Meclisi Hatıra Korusu" na Toros Sediri Dikimi Çalışmaları Başladı.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çocuk Meclisi Başkanı Elif Çalık ve Çocuk Meclisi üyeleri, Kadınlar Meclisi Başkanı Şule Kuzlak, Çevre ve Sağlık Grubu Başkanı Ragıp Doğan, Prof. Dr. Selçuk Yahşi İ.Ö.Okulu ve İshakpaşa İ.Ö.Okulunun Eko Tim öğrencileriyle birlikte, Çocuk Meclisi Hatıra Korusuna 45 adet Toros Sediri fidan dikildi.

"KENT KONSEYİMİZ MEYVE VERMEYE BAŞLADI"

Dikimin ardından bir konuşma yapan Başkan Alinur Aktaş, "Kent Konseyi Çocuk Meclisi tarafından, İnegöl Belediyemizin desteği ile oluşturulan Hatıra Korusu çalışmamızı yapıyoruz. Nesli tükenen ağaçlar listesinde olduğu için bu alana 45 adet Toros Sediri dikilecek. Ağaçlandırma yapılan alanın yanına 150 m2'lik çocuk oyun grubu da yapılacak. Bu işin belediyemize maliyeti yaklaşık 13.000 TL.'dir. Çalışmamız hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title