Haberler

Çocuk Meclisi Çalışma Gurubu Toplandı

Güncelleme:

Karaman Kent Konseyi Çocuk Meclisi, olağan genel kurul toplantısını 20 Aralık günü yaptı.

Katılımcı yönetim anlayışını toplumun tüm kesimlerine yaymayı amaçlayan Karaman Kent Konseyi, dört bir koldan çalışmalarına devam ederken, bünyesinde oluşturduğu alt gurupların faaliyetleri de aralıksız sürüyor. Mümine Hatun Kültür Merkezi Konferans Salonunda toplanan Çocuk Meclisi, 20 Aralık Cumartesi günü çalışma guruplarının değerlendirmesini yaptı.

Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven'in de hazır bulunduğu toplantıda, Çocuk Meclisi Danışma Kurulu Üyesi Alper Yusuf Köroğlu ve Habibe Çalışkan, Ocak ayı faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi. Konukseven yaptığı konuşmada: "Şehrimizde bu tarz bir oluşum yoktu ve bu eksikliği hissediyorduk. Sizleri hayatın sahnesine çekeceğiz. Bu hayatla ilgili fikirlerinizi ifade etmeniz için güzel bir imkân olacak Çocuk Meclisi. Sizler bu hayata sadece dışardan bakan değil, bu hayatı şekillendirme sürecine katılan insanlar olacaksınız. Biz de mümkün olduğunca sizi bu konularda destekleyeceğiz. Ocak ayı içerisinde bir çocuk tiyatrosu düzenlemeyi düşünüyoruz. Engelli Meclisimiz ile Çocuk Meclisimizi buluşturacak bir kahvaltı programı da tertip edeceğiz. Ayrıca kitap okuma alışkanlığını arttırmak ve okuyupta bir köşeye attığımız kitapların başkaları tarafından da okunmasını sağlayacak kitap projesi gerçekleştireceğiz. Sizlerle birlikte çok güzel çalışmalara imza atacağımızı düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karaman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title