Haberler

Çocuk Kavgası Silahlı Çatışmaya Dönüştü: 18 Yaralı (3)

Emniyet MÜDÜRÜ ZEYBEK: KÜRT, ARAP, TÜRK AYRIMI YAPILMASIN Silahlı çatışmaya sahne olan Anadolu Mahallesi'nde çatışmanın Arap kökenli ve Doğu kökenliler arasında olduğu iddiaları ortaya atılırken, Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, böyle bir ayrımın yapılmaması gerektiğini söyledi.

Emniyet MÜDÜRÜ ZEYBEK: KÜRT, ARAP, TÜRK AYRIMI YAPILMASIN

Silahlı çatışmaya sahne olan Anadolu Mahallesi'nde çatışmanın Arap kökenli ve Doğu kökenliler arasında olduğu iddiaları ortaya atılırken, Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, böyle bir ayrımın yapılmaması gerektiğini söyledi.

Olayların çıktığı mahalleye, polis ekiplerinin çevre güvenliğini sağlamasının ardından gelen Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı.

Çevresindekilerle bayramlaşan Cengiz Zeybek, sohbet sırasında, "Araplar, Zazalara saldırıyor" diyen bir vatandaşı uyararak, "Kürt, Arap, Türk ayrımı yapılmasın. Çatışmaya karışanlar, tespit edilip yakalanarak adalete teslim edilecek. Her toplumda kötü insanlar da iyi insanlar da olacaktır. Öyle şu, bu ayrımı yapmak doğru değil. Olaya karışanlar yakalanıp, gereği yapılacaktır" dedi.

Olayda yaralanan kişi sayısının 19 olduğuna ilişkin polis telsizinden anonslar geçti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cengiz Zeybek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title