Haberler

Çocuk Her Yerde Çocuktur

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından dördüncüsü düzenlenen Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı sosyal sorumluluğu yüksek bir proje olduğunu somut örneklerle gözler önüne seriyor. Fuarın bu yönünü destekleyen hikayelerden birinin kahramanı da Roman çocuğu Kadir Bektangül oldu.

BOYA SANDIĞIYLA GELDİ

Ayakkabı boyacısı olan 12 yaşındaki Kadir, her çocuk gibi fuarı gezmeye geldi. Etkinliklerin ücretsiz olmasından dolayı 23 Nisan coşkusunu bir çocuk olarak yaşamak istediğini söyleyen Kadir, boya sandığıyla birlikte stantları tek tek gezerek, bir gün de olsa hayatın ona küçük yaşta yüklediği sorumluluklardan uzaklaştı.

BİLGİEVİNDEN BÜYÜK SEVGİ SELİ

Kadir Bektangül'e özellikle Bilgievleri standında büyük sevgi gösterildi. Burada oyunlara katılan eğlenceli dakikalar geçiren çeşitli hediyeler alan Kadir, "gelecekten beklentin nedir" sorusuna polis olmak istediği cevabını verdi. Fuarın çok eğlenceli olduğunu ve bu heyecanı kaçırmak istemediğini belirten Kadir, "Herşey çok güzel. Tüm stantları gezdim. Oyunlar oynadım. Üstelik de tüm bunlar ücretsiz"dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ömer Faruk Çelik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title