Haberler

Çocuk Hastanesi'ne Hibrit Küvöz Alındı

Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yoğun bakım servisine hibrit küvöz alındığı bildirdi.

Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yoğun bakım servisine hibrit küvöz alındığı bildirdi.

Bartın Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamada, hastanenin 1. Basamak Yenidoğan Yoğun Bakım Servisinde teknolojik imkanları artırıldığı belirtildi.

Hastaneye yeni alınan hibrit küvözün 50 bin lira tutarında olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Hibrit küvöz, ileri teknoloji ile en yüksek hassasiyeti sağlayan LCD geniş ekran ve gelişmiş monitörizasyonu olan hem açık yatak, hem de radyan ısıtıcı olma özelliğine sahip. Çift kilitleme mekanizması, giriş panelinin kazara açılmasını engeller. Bunun yanında giriş kapaklarının anlık olarak açık olduğu zamanlarda bile, kuvözdeki ortam sıcaklığının düşmesini en aza indirgeyen hava perdesi, dışarıdan hava girişini engeller. Nemlendirme esnasında dahi kabin içinde mükemmel görünürlük sağlar. En Önemli özelliklerinden biride T parça canlandırıcı ile infüzyon pompası, hastabaşı monitör ve aspiratör cihazı bağlanabilmesidir. Yenidoğan ünitemizin temel unsuru olan bu küvöz hijyenik konsepte uygun, yenidoğanların yaşamları üstün teknoloji ile desteklemektedir. Hastanemizde anne ve bebek sağlığının korunması yönünde yapılan çalışmalar kapsamında, yenidoğan ve kadın doğum hizmetlerinin kalitesinin artırılmasına devam edilmektedir."

Kaynak: AA / Sağlık

Yenidoğan Bartın Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title