Haberler

Çocuk Akademisi Pelitözü Ortaokulunda Etkinlik Düzenledi

Bilecik Belediyesi Çocuk Akademisi üyelerinden oluşan heyet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası etkinlikleri kapsamında Pelitözü Ortaokulunda bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Çocuk Akademisi üyelerinden oluşan heyet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası etkinlikleri kapsamında Pelitözü Ortaokulunda bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde, belediyecilik konularında ilk eğitimlerini Belediye Başkanı Selim Yağcı'dan alan Bilecik Belediyesi Çocuk Akademisi üyelerinden oluşan heyet, faaliyetleri kapsamında Pelitözü Ortaokulundaki arkadaşları ile bir araya geldi. Renkli ve güzel görüntülerin oluştuğu etkinliğe; Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Hülya Eçen Çalışkan, İtfaiye Müdür Cengiz Toklucu, Zabıta Müdürü Erdem Tetik, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Bircan, Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı ve Veteriner Hekim Şenol Özgen, İtfaiye Amiri Macit Okyay, Muhtar Ahmet Aydın, Pelitözü Ortaokulu Müdürü Özcan Göktaş, Bilecik Belediyesi Çevre Mühendisi Gürkan Akkurt, öğrencileri ve aileleri katıldı.

Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü ve Çocuk Akademisi Koordinatörü Hülya Eçen Çalışkan, gerçekleştirdikleri aktivite hakkında bilgi vererek, "Bilecik Belediyesi Çocuk Akademisi olarak, Pelitözü Ortaokulumuzu ziyaret ederek, 23 Nisan Bayramı haftası kapsamında öğrencilerimizle bir araya geldik. Burada güzel aktivitelerde bulunduk. Çocuk Akademisinin öğrencileri, aynı zamanda Proje Okulumuz olan Pelitözü Ortaokulu öğrencilerinden oluşuyor. Belediye Başkanımız Sayın Selim Yağcı adına belediye birim müdürlerimiz programa katıldı. Bilecik Belediyesi Çocuk Akademisi olarak, bu tür aktivitelerimiz devam edecek" dedi.

Konuşmanın ardından 23 Nisan Bayramı haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte haftanın anlam ve önemine ilişkin şiirler okundu, öğrenciler tarafından gösteriler yapıldı. Bilecik Belediyesi birim müdürleri, gerçekleştirilen aktivitede ayrıca, Bilecik Belediyesi Çocuk Akademisi bünyesinde faaliyet gösteren Fahri İtfaiyecilere, Fahri Zabıtalara ve Fahri Ekologlara ziyaretleri sırasında çeşitli hediyeler takdim ederek, fotoğraf çektirdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selim Yağcı Pelitözü 23 Nisan Bilecik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title