Haberler

Çocuğu Olmayınca Şiddet Gören Kadın, Kurtulmak İsterken Yatalak Oldu

Güncelleme:

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde yaşayan Müjde, koca şiddetinden kurtulmak için intihara kalkıştı, beynine yeterli oksijen gidemediği için komaya girip yatalak kaldı.

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde yaşayan 29 yaşındaki Müjde Aktaş Kara, koca şiddetinden kurtulmak için intihara teşebbüs edince, beynine yeterli oksijen gidemediği için komaya girip yatağa bağımlı kaldı. Çocukları olmayınca damadının kızını dövdüğünü söyleyen Asiye Aktaş, "Müjde, sevdiği adamdan dayak yemeye dayanamadı ve intihara kalkışınca bu hale geldi. Tek isteğim eski haline dönmesi" diye konuştu.

ÇOCUĞU OLMAYINCA ŞİDDET GÖRDÜ, ŞİDDETTEN KURTULMAK İÇİN İNTİHAR ETTİ

Doğubayazıt İlçesi'nde yaşayan 29 yaşındaki Müjde Aktaş Kara, 7 yıl önce 31 yaşındaki Ahmet Kara ile evlenerek Muş'un Malazgirt İlçesi'ne gelin gitti. Müjde Aktaş Kara, evlendikten bir süre sonra çocukları olmayınca, iddiaya göre eşinden şiddet görmeye başladı. Koca dayağına dayanamayan Müjde Aktaş Kara, evlendikten 2 yıl sonra tavana bağladığı iple hayatına son vermek istedi. Ancak eşinin ailesi tarafından son anda kurtarılan genç kadın, intihar girişiminden sonra beynine yeterli oksijen gitmediği için komaya girip yatalak kaldı.

EŞİ GETİRİP BABA EVİNE BIRAKTI

Bu olayın ardından da eşi Ahmet Kara, Müjde'yi baba evine getirip bıraktı, ardından boşanma davası açtı. Dava decam ederken Ahmet Kara, iddiaya göre dini nikahla evlilik yaptı ve bir çocuğu oldu.

BABA EVİNDE YATALAK HAYAT

Yatağa bağımlı halde olan ve konuşamayan Müjde Aktaş Kara'ya felçli olan babası 70 yaşındaki Selçuk Aktaş ve annesi 60 yaşındaki Asiye Aktaş sahip çıktı. Evde bakım parası ve engelli maaşıyla hayatını sürdüren aileye, toprak evin yıkılmaya yüz tutması üzerine Doğubayazıt Kaymakamlığı yardım eli uzattı.

5 YILDIR KONUŞAMIYOR, YÜRÜYEMİYOR

Bir yıllık kirası ödenen ve yeni eşya alınan eve taşındıklarını anlatan anne Asiye Aktaş, "Kızım Müjde, Ahmet ile İstanbul'da tanıştı. Severek evlendiler. Çocuğu olmayınca kızımı dövmeye başladı. Her dakika kızıma şiddet uyguluyordu. Müjde, sevdiği adamdan dayak yemeye dayanamadı ve intihara kalkışınca bu hale geldi. Kızım 5 yıldır konuşamıyor ve yürüyemiyor. Kızımla birlikte eşimin de banyo ve tuvalete gitme ihtiyaçlarına yardım ediyorum. Müjde'ye şırıngayla yemek yediriyorum. Tek isteğim Müjde'nin eski haline dönmesi. Paramız olmadığı için tedavi ettiremedik. Müjde çok güzel sağlıklı bir kızdı. Kızımın eskisi gibi yürüyüp konuşabilmesi için tedavi edilmesi gerekiyor. Lütfen yetkililer yardım etsin" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

ayse:

allahim herseye gucunyeter sifa ver

17
0
yanıtYanıtla
VANLIIIMobil-ANDROID:

bu duruma sebebiyet veren kocanin allah bin turlu belasını versin

15
0
yanıtYanıtla
murat özmen:

BU KIZIN BU HALE GELMESİNE NEDEN OLANIN Allah belasını versin başka bir şey demiyecegim bunlar bir de erkegim diye ortada geziniyorlar ya ne diyeyim

12
0
yanıtYanıtla
hesMobil-ANDROID:

allahim sifasini ver

12
0
yanıtYanıtla
dfg:

şerefsiz işte kadın hakcıları bu kadına destek versin bu kocayı ipe getirecen aldatan kadınlar hariç kadına şiddete karşıyım

11
0
yanıtYanıtla
nurettin:

yazık bunu yapan ınsanmı buda 1 aıle evladı kadını dovmek erkeklık değıl alçaklıktır

11
0
yanıtYanıtla
VANLIIIMobil-ANDROID:

allahim sen yardim et

11
0
yanıtYanıtla
seyitMobil-ANDROID:

ceza hani ceza yokmu ceza ah ulan nasil bi memleket oldu boyle ya

9
0
yanıtYanıtla
İçim yanıyor:

Böyle haberler içimi öyle bir yakıyor ki. O his beni öldürüyor. Beni en çok öldüren de bu tür şeylerin hep mazlumlaırn başına gelmesi.

8
0
yanıtYanıtla
TubamobilWeb@haberler.com:

Belkide adamin yuzunden cocuk olmuyodur bu kurtler boyle iste gorsun herkes. anlamadan dinlemen haraket ederler hayvandan daha asagi varlik bunlar.

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title