Haberler

Çocuğu İçin 5. Kattan Atlayan Aylin Özbek Yılın Annesi Seçildi

Ordu'da 5. kattan düşen 2 yaşındaki oğlunun peşinden atlayan anne Aylin Özbek, Beşiktaş Belediyesi tarafından 'Yılın Annesi' seçildi.

Ordu'da 5. kattan düşen 2 yaşındaki oğlunun peşinden atlayan anne Aylin Özbek, Beşiktaş Belediyesi tarafından 'Yılın Annesi' seçildi.

Ordu'da 5. kattan düşen 2 yaşındaki oğlu Aras Özbek'in ardından hayatını hiçe sayarak aşağı atlayan anne Aylin Özbek, Beşiktaş Belediyesi tarafından 'Yılın Annesi' seçildi. Eşi Müslüm, oğulları Mustafa ve Aras'la Ortaköy Meydanı'nda düzenlenen Anneler Günü etkinliğine katılan Aylin Özbek'e, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar çiçek ve hediye takdim etti. Aylin Özbek'i gösterdiği cesaretten dolayı tebrik eden Başkan Hazinedar, kendi annesini de bir Anneler Günü'nde kaybettiğini söyledi. "Beni ben yapan annemdir" diyen Hazinedar, "Anneleri tarif etmek mümkün değil, bütün inançlarda annenin yeri çok farklıdır. Bizim inancımızda da cennet annelerin ayakları altındadır" diye konuştu.

Aylin Özbek'in ailesini tanıdığını belirten Başkan Hazinedar, "Babası ve kayınpederi benim arkadaşım. Kendisini davet ettik, Ordu'dan geldi. Annenin gücünü, fedakarlığını simgeleyerek, kendi canını çok açık bir şekilde feda ederek bize bu mesajı aktaran sevgili kardeşime çok teşekkür ediyorum" dedi.

Tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayan Aylin Özbek, yılın annesi seçilmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Eşi ve çocuklarının kendisine Anneler Günü hediyesi aldıklarını belirten Özbek, kendisinin ve oğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu dile getirdi. Aylin Özbek'in eşi Müslüm Özbek ise, annelerin gününü kutlayarak, eşine özel bir hediye aldığını söyledi.

Ortaköy Meydanı'nda Anneler Günü etkinlikleri kapsamında sahne alan tenor Aykut Yılmaz ve ünlü sanatçı Yeşim Salkım, Beşiktaşlılara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, meydanda bulunan kadınların Anneler Günü'nü kutlayarak, bazı annelerle dans etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Belediyesi Murat Hazinedar Anneler Günü Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title