Haberler

Çocuğa Cinsel İstismarda Bulunan Şahıs: Öldürmediğime Dua Etsin

Güncelleme:

Osmaniye'de 9 yaşındaki çocuğa tecavüz etmeye çalışan şahsın ifadesi kan dondurdu: "Oldu bir kere. Öldürmediğimize dua etsin. O da sokakta tek başına dolaşmasaydı."

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir çocuğa tecavüz etmeye çalıştığı iddiasıyla tutuklanan şahıs ifadesinde, "Oldu bir kere. Öldürmediğimize dua etsin. Hep öldürenleri de görüyoruz" dedi.

9 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TECAVÜZ ETMEYE KALKTI

Edinilen bilgiye göre, Kadirli'de yaşayan M.K. (26), mahallede oyun oynayan 9 yaşındaki bir çocuğa, kandırarak götürdüğü yerde tecavüz etmeye çalıştı. Çocuğa tecavüz etmeyen M.K., daha sonra cinsel tacizde bulunarak çocuğu mahalleye geri getirdi.

"ÖLDÜRMEDİĞİMİZE DUA ETSİN"

Aile, çocuğun durumu anlatması üzerine M.K.'dan şikayetçi oldu. Polis ekiplerince yakalanıp gözaltına alınan M.K., emniyetteki işlemlerinin ardından Kadirli Adliyesi'ne çıkarıldı. M.K. soruşturmayı yürüten savcıya verdiği ifadede, olayı soğukkanlı şekilde anlattı. M.K.'nın, "Oldu bir kere. Öldürmediğimize dua etsin. Hep öldürenleri de görüyoruz. O da sokakta tek başına dolaşmasaydı" şeklinde ifade verdiği belirtildi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

M.K. ifadesinin ardından 'küçük yaştaki çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklanarak, Osmaniye Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye Kadirli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (188)

AslaniMobil-IOS:

Akp zihniyeti

36
20
yanıtYanıtla
izmir 35mobilWeb@haberler.com:

Adi herif cocuklarimizi evden disari cikaramicak miyiz ... devlet binlerce vesikali kadin calistiriyo kadin bulamiyosan git isini hallet çekin evlatlarimizin uzerinden kirli ellerinizi..Bunların uzuvlarını kesip ağzına dikmeli...belki o zaman ders olur...

45
0
yanıtYanıtla
CHP,LiLERE HAVALE EDiYORUM,,,,:

Ahlaki olmayan veya zayif olanlardan CHP ve HDP, , liler sorumludur, , ,

11
25
yanıtYanıtla
Sevda:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınKız çocuklarına kadınlara tecavüze, tacize devam. ''Mini etek giymeseydi'' bahanesinden sonra şimdi de ''o da yalnız gezmeseydi'' bahanesi. Amaç kadınları kızları korkutup eve kapatmatmak, tesettüre sokmak. Adanalı 6 yaşındaki Gizem''e tecavüz edip öldüren de herhalde 6 yaşındaki kız çocuğundan tahrik olmuştu!. . Kendi karını kapat, dışarıdaki çağdaş kadın örneklerine imrenerek bak, onlarla bir yaşam kuramayacak olmanın kompleksiyle çagdaş kadınlara, kızlara saldır. O zaman banka, kuyumcu soyanlar, otomobil çalanları da hoşgörelim onlar da paralardan, altınlardan ve lüks arabalardan etkilenip tahrik olmuşlar ve bu suçları işlemişlerlerdir. Müslüman, nefsine hakim olanıdır. Yanında çıplak kadın bile olsa ona bakmaz. Ama nerde o müslümanlar!. . .

26
10
yanıtYanıtla
ADAM:

İŞTE AKPKK TÜRKİYESİ YALAKALAR NE ALAKASI VAR DİYECEK ÖYLE DİYENLERİN BAŞINA GELSİN BAKALIM NE ALAKASI VAR DİYECEK Mİ ADAM GİBİ KANUN ÇIKARIP SUÇLUYU YOK EDECEK İNFAZLAR HAZIRLASANIZ BU TARZ SUÇLU KALMAZ PİYASADA AMA ADALETLE HÜKÜM VERECEK KANUN ÇIKARIRLARSA KENDİ YOLSUZLUKLARINI KAPATAMAZLAR BU YÜZDEN MİLLETİ DÜŞÜNECEK VE HAKLININ YANINDA OLACAK KANUN ÇIKARMAZLAR

27
7
yanıtYanıtla
AdanalımobilWeb@haberler.com:

Çocuğumuzu sokağa salamıcaz artık bu pisliklerin yüzünden.halkı şizofren ettiniz ya çocuğuma bişey olursa diye korkudan.sen ve senin gibi sapıkların Allah b.lasını versin inşallah

33
0
yanıtYanıtla
YorumsuzmobilWeb@haberler.com:

Özgecanın katili ülkücü. Osmaniye Ülkücülerin kalesi .... ne oluyor ya hu

5
28
yanıtYanıtla
aha!!!:

Gene kesin Ülkücüdür.

8
22
yanıtYanıtla
yıldız:

böyle adi şerefsizlerin adını niye kısaltarak yazarlarki tam adını yazında herkes bu şerefsizlerin kim olduğunu bilsin . . .

29
0
yanıtYanıtla
Ahmet Mobil-IOS:

Akp kadar başıba taş düşsün gerizakalı ne alakası var millet mal olmuş milletin sapıklığla akp nin ne alakası var dümbük

13
16
yanıtYanıtla
Tüm 188 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title