Haberler

Coca-Cola'nın Patronunun Maaşı 5.3 Milyon Lira

Güncelleme:

2014 yılında Coca-Cola'nın kârlılığı yüzde 17 gerilerken, CEO Kent'in maaşında yüzde 24 artış meydana geldi. Kent'in maaşı, aylık bazda 5.3 milyon liraya yükseldi.

YÜZDE 24 ZAM

Şirket tarafından Securities and Exchange Commission'a (Amerikan Sermaye Piyasası Kurumu) sunulan raporda emeklilik değeri ve hisse senedi opsiyonundaki yükselişin yüzde 24'lük maaş artışına sebep olduğu belirtildi.

ŞİRKET POLİTİKASI

Şirket, Ekim 2014'te milyarder işadamı Warren Buffet'ın da aralarında bulunduğu şirket hissedarlarının baskıları sonrası üst seviye yöneticilere yapılan ödeme planınında değişikliğe gitmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Muhtar Kent Coca Cola Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (44)

meryem:

coca cola yı 10 yıldır içmiyorum ne de içiriyorum. eve gelenleri de çöpe döküyorum. rengini iğrenç cosinüs böceklerini ezerek elde edildiğini izlediğim günden beri . . içinde meyan kökü alkol ve tarla faresi kanı olduğunu bilerek içsin içenler . .

18
9
yanıtYanıtla
El KürdiMobil-IOS:

Içilen her coca cola mamulü, bir Müslüman'a mermi olarak geri Dönüyor. Hele Ramazan Ayında iftarda içenlere me demeli ?

9
9
yanıtYanıtla
Adalet:

Eski parayla maaşı 5, 3 Trilyon. Bende 50 milyarı biriktirmek için 25 yıl, yani ortalama 601 maaş almam gerekiyor. Adaletin bumu Dünya. . .

16
1
yanıtYanıtla
MÜSLÜMAN TARİHÇİ:

BU ADAM YAHUDİ YADA MASON DEĞİLSE BENDE CHİL BİRİYİMMMM

11
3
yanıtYanıtla
sivasspormobilWeb@haberler.com:

Bu pis ve zararli içecegi sakin içmeyin

12
1
yanıtYanıtla
Fatmanur Anatgül:

güzel bir içecek. . . . . yazın kur''an kursundan çıkan çocuklar bile buz gibi bir coca colaya hayır demiyor. . . severek içiyoruz

0
13
yanıtYanıtla
DENİZ:

BAKIN 1 BARDAK KOLANIN İÇİNE ÇİĞ ET KOYUP 1 GÜN BEKLETİN MANZARAYI GÖRDÜKTEN SONRA KOLADAN MİDENİZ BULANABİLİR. AYRICA İSRAİL MALI BİZ NE KADAR ÇOK SATIN ALIRSAK İSRAİL GÜÇLENİP FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZİ KATLİAM EDİYOR.

8
5
yanıtYanıtla
Kola fazla içilmedikçe sağlığa yararlı:

Tüm dünyada kola satışlarını engellemek için dedikodular çıkarılıp duruyor. Kola tehlikeli, zararlı gibi. Bütün bunların hepsi yalan. Mahkemelerde Kola tüm davaları kazanıyor. Zaten bu söylemleri çıkaranlar hep medyadan çıkarıyor. Sebebi kola satışlarını azaltmak. Aşırıya kaçmadığınız sürece kola çok faydalıdır. Çocuklar için özellikle. Çocuğunuzda iştahsızlık varsa kolayla birlikte istediğinizi yedirebilirsiniz. Sadece gazını çıkarıp verin yeter. Bunu ciddi diyorum. İnanmıyorsanız herhangi bir laboratuvara gidin kendiniz test ettirin. Kola çok güçlü ve faydalı bir içecek. Ama kararında içmek gerekiyor. Yalnız küçük çocuklara fazla içirmeyin sonra tutamazsınız. Enerji takviyesi aldıklarında sağa sola zıplayıp durmuyorlar.

1
12
yanıtYanıtla
Veli Demir Potin:

Her türlü zarar kolada. Yanlış beslenme tarzının en büyük destekçisi kola firmalarıdır.

13
0
yanıtYanıtla
devletlum:

kola içmiyorum çok şükür. Ayran seviyorum ben.

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title