Haberler

Çoban Cinayetinde Bilirkişi Raporu Bekleniyor

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde bir süre önce meydana gelen ve bir çobanın hayatını kaybettiği silahlı kavganın zanlısının yargılanmasına başlandı.

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde bir süre önce meydana gelen ve bir çobanın hayatını kaybettiği silahlı kavganın zanlısının yargılanmasına başlandı.

Sivrihisar'ın Kınık Mahallesi'ndeki dağlık bölgede çobanlık yapan Adem Demir (40) ile İsa I. (28) arasında 26 Kasım 2015 tarihinde hayvan otlatma meselesinden çıkan tartışmada silahlar kullanılmış, Adem Demir kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Ağır yaralanan İsa I. ise tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada tutuklu sanık İsa I. ile tutuksuz olarak yargılanan Şemsettin A. ve Hüseyin D.'de katıldı. Tutuklu yargılanan İsa I., daha önceki ifadelerini yineleyerek, "Başıma odunla vurdular, kendimden geçmiş haldeydim" diyerek olayla bir alakası olmadığını savundu.

Mahkeme heyeti, keşfi yapılan olay yerinin bilirkişi raporunu beklenmesine karar vererek, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sivrihisar Eskişehir Kınık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title