Haberler

5 günde, 20 bin çiftten fazla ayakkabı satıldı

Güncelleme:

24 Haziran tarihinde başlayan ve binlerce kişi tarafından ziyaret edilen 'Bayram Alışveriş Günleri'nde neredeyse tüm stoklarını tüketen firmalar, ürünlerini yeniliyorlar.

FİRMALAR VE VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜ

Vatandaşların kıyafetten ayakkabıya, şekerlemeden çikolataya kadar bayram alışverişinde akla gelebilecek tüm ihtiyaçlarını karşılama imkanı bulduğu 'Bayram Alışveriş Günleri' CNR EXPO Yeşilköy'de devam ediyor. İstanbulluların yoğun ilgisini çeken organizasyonda ünlü markaları uygun fiyata alma imkanı bulan ziyaretçilerin yüzleri gülüyor. 4 Temmuz 'Arife Günü'ne kadar sürecek etkinlikte nerdeyse tüm stoklarını tüketen firmalar da Bayram Alışveriş Günleri'nden memnunlar. Markalar, ziyaretçilerin beklentilerini karşılamak için sürekli ürünlerini yeniliyorlar.

Özellikle çocuklarına bayram alışverişi yapmak için gelen ebeveynler kendilerini de ihmal etmiyorlar. Genci, yaşlısı, çocuğu her kesime, akla gelebilecek her türlü ihtiyaca cevap veren organizasyonda Romanson, Puma, Slazenger gibi 30 ayrı bilinen markanın saatleri yüzde 70 indirimli fiyatlara satılıyor. Her zevke hitap eden ürünlerin bulunduğu stantta saatlerin fiyatı 29 liradan başlayıp, 659 liraya kadar çıkıyor. Yine İtalyan ayakkabı markası Fabio Morello, 1 çift deri ayakkabıyı 60 liraya, 2 çift deri ayakkabıyı ise 100 liraya satıyor. Kaliteli ayakkabıyı uygun fiyata almanın keyfini yaşayan vatandaş, stanttan ikişer, dörder çift ayakkabı alıyor. Firma, 'Bayram Alışveriş Günleri'nde 5 günde, 20 bin çift ayakkabı sattı.

'10 AL 1' ÖDE KAMPANYASI

Bayan giyiminde bilinen markalarda 'Bayram Alışveriş Günleri'nde 6 bin adetlik stoğunu bitirdi. Marka, hafta sonuna ve organizasyona özel belirli ürünlerde 49,99 liraya, '10 al 1 öde' kampanyası yapacak.

Toplam 228 markanın stant açtığı organizasyonda; 5 liraya tişört, 10 liraya pantolon-etek, 15 liraya gömlek, 20 liraya elbise, 40 liraya deri ayakkabı, 49 liraya takım elbise satılıyor. Özellikle hafta sonları izdiham yaşanan organizasyonda, önümüzdeki hafta sonunda satışların ikiye katlanacağı tahmin ediliyor. Firmalar da bayram öncesindeki son hafta sonu için ellerindeki ürünlerini yenileyecekler ve özel kampanyalı satışlarını artıracaklar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yeşilköy Alışveriş Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title