Haberler

CNN Muhabiri Taksim'de Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Taksim Meydanı'ndan bağlanan CNN International muhabiri Ivan Watson canlı yayında polis tarafından tartaklandı ve kısa süreli alıkonuldu.

Cnn International İstanbul muhabiri Ivan Watson ve yanındaki kameraman arkadaşı Taksim Meydanı'ndan canlı yayın yaptığı sırada polis tarafından kısa süreli alıkonuldu. Watson zorunlu olarak yayınını sürdüremedi. Watson, Twitter'dan "Ben ve ekibim canlı yayının ortasında gözaltına alındık. Bir polis beni arkamdan ittirdi" diye yazdı.

CANLI YAYINDA TÜM DÜNYA İZLEDİ

Tartaklanan muhabirin kameramanına da müdahale edilirken, yayın kesilmek zorunda kaldı. O anlar dünyaya yayın yapan CNN International canlı yayınında ekrana geldi.

"BİR POLİS BANA TEKME ATTI"

Watson polisin kendisine şiddet uyguladığını belirterek şu ifadelere yer verdi: "Türk polisi beni ve ekibimi Taksim Meydanı’nda canlı yayında gözaltına aldı. Bir polis bana tekme attı."

EMNİYET YALANLADI

Emniyet, İvan Watson için şu açıklamayı yaptı: "Bazı basın ve yayın kuruluşlarında yer alan ‘Polis CNN International muhabiri Ivan Watson’u gözaltına aldı.’ haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. İlgili şahıs yapılan denetimlerde pasaportunu ibraz edememiş, bilahare pasaportunu getirmesi üzerine hakkında başkaca bir işlem yapılmamıştır."

İşte Watson'un o tweeti;

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cnn International Ivan Watson İstanbul Taksim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (160)

ali:

AK PARTİ AK PARTİ AK PARTİ AK PARTİ AK PARTİ AK PARTİ AK PARTİ AK PARTİ AK PARTİ yaşasın AK PARTİ

29
14
yanıtYanıtla
gogo:

burası Türkiye vatan hainleri, ülkeyi karıştıranlar, yakıp yıkanlar artık hesap verecek

33
3
yanıtYanıtla
pamuk kara:

o sivil polis bizi dünyaya rezil etti görevden alınmalı... acelen ne...

3
32
yanıtYanıtla
benim ki senden karaabaza69@hotmail.com:

dünya alem görsün artık ajanlara teröristlere geçit yok defolup gidin......

yanıt0
yanıt0
Esma Rüzgar:

Tayyip ve ekibi ateşle oynuyor.CNN muhabirini gözaltına almak Kürtleri gözaltına almaya benzemez.Tayyip sayesinde uluslararası kriz çıkacak.Tayyip kendini yanındaki üç beş yağcının gazıyla Kanuni Sultan Süleyman zannediyor.Dünya'ya kafa tutacağını sanıyor.Ama Tayyip böyle yaparak adım adım kendi sonunu hazırlıyor farkında değil

5
30
yanıtYanıtla
ÖMERgalatasarayli_44_44@hotmail.com:

OZAMAN GELSİN BURDA İSYAN ÇIKARSINLAR BİZDE İZLEYEK BÖYLEMİ YAPALIM. AKILLI OLUN AKILLI. SENİN BENİM KÖTÜLÜĞÜM İÇİN ONLAR BURDA. SİZDE ZANNEDİYORSUNUZKİ SİZE İYLİK YAPMAYAMI GELDİ. GZEKALILAR

yanıt0
yanıt0
hasan hüseyinteyfo53@hotmail.com:

senin gibi düsünen zihniyet olduğu icin son 200 yıldır sefil gibi yasıyorduk.

yanıt0
yanıt0
manısalız.karen05@yahoo.com.tr:

krız cıkmazsa ............

yanıt0
yanıt0
ismin esma ama o esmayı örnek alankara06@hotm:

insan ol diyecem. anlıyorum ki onu da kaybetmişsın. elin adamı gelip burda ortalığı karıştıracak. sende saygı göster. yiyorsa gidin dış ülkelerde bunu yapın gördunuz ukrayanın halini görüyorsunuz. arap ülkelerinin halini. vb. şimdi bunlar gözelim memlekiti kışkırtmaya çalışıyorlar. ne kadar yazık............... ha bide anlıyorum ki çok korkak birisin ecdadının ismi ile yaşıyorsun ama sende sadece ismi kalmış sende..

yanıt0
yanıt0
S.B.:

Burada CNN'e saldıracağınıza biraz da kendi iktidarınızı sorgulasanız ve bir öz eleştiri yapsanız nasıl olur ? neymiş CNN casus, din düşmanı, ajan, terörist ve bilmem ne, ya sizler nesiniz ? dini kullanarak en büyük günahları işleyen sizler, hırsızları destekleyen sizler, paraları sıfırla diyenlere prim vermek sizde, teöristler pazarlık yapmayı destekleyenler sizler, teröristlere TIR'larla silah yardımı yapanları destekleyenler sizler, daha saymamıza gerek var mı acaba ?

12
22
yanıtYanıtla
Tüm 160 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title