Haberler

    Club Brugge - Beşiktaş (Ön Bakış - Maç Özeti - Canlı Anlatım - Analiz - Kadrolar)

    Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında bugün Club Brugge ile karşılaşacak.

    UEFA Avrupa Ligi’nde epik bir sonuçla Liverpool’a penaltılarla saf dışı bırakan Beşiktaş’ın şimdiki rakibi Belçika ekibi Club Brugge. Saat 20:00 ’de başlayacak müsabaka Star TV ’den naklen yayınlanacak. Turun ikinci ayağı ise 19 Mart Perşembe günü saat 22:05’te Atatürk Olimpiyat Stadı’da oynanacak.

    Muhtemel 11’ler


    Club Brugge : Ryan, Denswil, Duarte, De Bock, Meunier, Vormer, Simons, Storm, Bolingoli, Rafaelov, Sutter
    Beşiktaş : Cenk, Serdar, Ersan, Pedro Franco, Opare, Necip Uysal, Veli Kavlak, Tolgay Arslan, Olcay Şahan, Gökhan Töre, Demba Ba

    Maçla ilgili bilgiler


    - Beşiktaş'ta orta alan oyuncusu Veli Kavlak sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Veli, bugünkü maçta sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki rövanşta takımdaki yerini alamayacak. Bu arada Belçika ekibinde ise Thomas Meunier ve Şilili futbolcu Francisco Silva sarı kart cezası sınırında yer alıyor.

    - Club Brugge maçı öncesi Beşiktaş'ta 4 futbolcunun sakatlıkları bulunuyor. Medicana Sivasspor maçında sakatlanan Jose Sosa ve Atiba Hutchinson'ın yanı sıra sakatlıkları süren Alexander Milosevic ve İsmail Köybaşı, Belçika deplasmanında forma giyemeyecek.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Club Brugge Beşiktaş Belçika Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title