Haberler

Clk Uludağ Elektrik, Ktso Üyelerini 'İndirimli Elektrik' Konusunda Bilgilendirdi

Elektrik sektöründe tüm tüketicilere kaliteli, kesintisiz hizmet ve elektrik enerjisi sunmayı amaçlayan CLK Uludağ Elektrik, ’indirimli elektrik’ kampanyasıyla ilgili tanıtım toplantılarına devam diyor.

Elektrik sektöründe tüm tüketicilere kaliteli, kesintisiz hizmet ve elektrik enerjisi sunmayı amaçlayan CLK Uludağ Elektrik, 'indirimli elektrik' kampanyasıyla ilgili tanıtım toplantılarına devam diyor.

Enerji satış sektöründe faaliyet gösteren CLK Uludağ Elektrik, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) üyeleriyle bir araya geldi. Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen 'İşimiz gücümüz elektrik' söyleşisi CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Satış Pazarlama Direktörü Alp Arı, Karacabey Ticaret Odası Başkanı Naci Güncü ve oda üyesi kuruluşların temsilcilerin katılımıyla gerçekleşti. Serbest tüketicilere yönelik sunulan avantajlar ve sektördeki sorun ve beklentilerin konuşulduğu toplantıda, CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac enerji sektörü, firmanın pazardaki yeri ve müşterilerine sunduğu avantajlar konusunda önemli bilgiler verdi. Oda üyelerine özel olanakların sunulacağı işbirliğini sağlamak için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, "İndirimli elektriğin müşteriye önemli avantaj sağladı. Aylık 130 liralık elektrik faturasına sahip olan tüm müşteriler başvuru yaparak indirimli elektrik avantajından faydalanabiliyor. Serbest tüketici anlaşması yaptığımız müşterilerimiz yılda yaklaşık bir faturadan tasarruf etmiş oluyor" diye konuştu.

KTSO Başkanı Naci Güncü ise, ""Üyelerimize sunulan indirimli elektrik tarifeleri orta ve uzun vadede elektrik maliyetlerin düşürülmesi ile üyelerimizin rekabet güçlerini arttırmalarına önemli katkı sağlayacaktır. Oda üyesi tüm esnaf ve sanayicimiz de sunulan fırsattan faydalanabilecek. Katkılarından dolayı herkese teşekkür ederim" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karacabey Uludağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title