Haberler

Clk Akdeniz'e Meşaleli Protesto

Antalya, Burdur ve Isparta illerindeki yaklaşık 1 milyon 800 bin aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren CLK Akdeniz, elektrik kesintilerinden ve fatura tarihlerinde yaptığı değişiklikten dolayı meşalelerle protesto edildi.

Antalya, Burdur ve Isparta illerindeki yaklaşık 1 milyon 800 bin aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren CLK Akdeniz, elektrik kesintilerinden ve fatura tarihlerinde yaptığı değişiklikten dolayı meşalelerle protesto edildi. Antalya Kalekapısı'ndaki Attalos Heykeli önünde toplanıp ellerindeki meşaleleri ve mumları yakan CHP Muratpaşa örgütünün yaklaşık 200 kişilik grup, 'CLK şaşırma sabrımızı taşırma', 'Hırsız CLK Antalya'dan defol', 'CLK'nın Ampulu Antalya'da patladı', 'AKP'nin uşağı CLK'nın ortağı' sloganlarıyla Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü.

CHP Parti Meclisi üyesi ve Antalya Milletvekili Gürkut Acar'ın ve sivil toplum örgütlerinden isimlerin de destek verdiği protesto yürüyüşü, Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'nın önündeki basın açıklamasıyla sona erdi.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, 2014 yılında yapılan elektrik tüketimlerinin 2015 yılı ocak ayında okunarak 2015 fiyatları üzerinden faturalandırıldığını iddia etti. Ahmet Kumbul, CLK'ya karşı hukuk mücadelesi yapmaları için tüketiciye çağrıda bulundu.

Antalya milletvekili Gürkut Acar da elektrik kesintileri ve fatura tarihlerinde yapılan değişikliklerin, Antalya'ya bir zulüm olduğunu belirtti. Acar, Her defasında CLK geç okuyarak, faturaları geç göndererek ayrıca kazanç sağlamaktadır. CLK hem faturaları geç göndermekte, hem de 'faturalar geç ödendi' diye Antalya halkından haraç almaktadır dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Antalya Isparta Burdur Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

SAF VATANDAŞ:

AAAA İNANMIYORUM! BUNLARIDAMI GÖRECEKTİK. ANTALYA DA CHP Lİ MVKLLERİ VATANDAŞIN HAKKINI KORUMAYA BAŞLAMIŞLAR. DUYGULANDIM. HELAL SAYIN VEKİL, İLK DEFA GERCEK SIKINTILARIMIZLA UĞRAŞMAYA BAŞLADINIZ. YAŞA SEN. EEE ÖĞRENME ZAMANINIZ GELMİŞTİ ARTIK DEYİLMİ. PARTİNDEKİ 50 KİŞİYİ TOPLAMŞISINIZ SESİNİZ BİLE CIKMIYO HABER VEREYDİN 5000 KİŞİYLEN GELİRDİK

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title