Haberler

Clippers Seriye Bağladı

NBA’in en formda takımı Los Angeles Clippers, evinde ağırladığı Phoenix Suns’ı 112-105 yenerek üst üste sekizinci galibiyetini aldı.

Liderden Galatasaray'a darbe

NBA'de Batı Konferansı'nın iki önemli takımını karşı karşıya getiren mücadelede Los Angeles Clippers, Phoenix Suns'ı 112-105'lik skorla geçerek galibiyet serisini sekiz maça çıkardı.

Maça yıldız oyuncusu Blake Griffin'in peş peşe basketleriyle başlayan ev sahibi Clippers, Griffin'in 22 sayı sığdırdığı periyotu 34-23 önde kapadı. Oyunun kontrolü ikinci çeyrekte de Los Angeles temsilcisinin elinde kaldı. Kenardan gelen Danny Granger'ın da katkısıyla farkı açan ev sahibi ekip, soyunma odasına 62-45 önde gitti. Goran Dragic'in erken faul problemine girmesinin ardından skor yükünü dengeli bir şekilde paylaşan Phoenix, 14 sayı geride girdiği son çeyreğin bitimine 32 saniye kala farkı dört sayıya kadar indirse de rakibinin serisine dur demeyi başaramadı.

Altı faulle oyun dışında kalana kadar 32 dakika süre alan Blake Griffin 37 sayıyla maçın en skoreri olurken, istatistiklerine 6 ribaunt ve 3 asist ekledi. Clippers'ın All-Star guardı Chris Paul de 17 sayı, 11 asistle double double yaptı. Yaklaşık 10 dakika sahada kalan milli oyuncumuz Hidayet Türkoğlu ise 1 sayı, 2 ribaunt ve 2 asistle mücadele etti. Suns'ın en skoreri ise 23 sayıyla oynayan Goran Dragic oldu.

Miami play-off'u garantiledi

Üç maçtır üst üste kaybeden son şampiyon Miami Heat, mağlubiyet serisini Washington Wizards karşısında sonlandırdı. Evinde ağırladığı rakibini 99-90'la geçen Heat, böylece Indiana Pacers'ın ardından play-off'u garantileyen ikinci takım oldu.

Ocak ayından bu yana takımının iki gece üst üste sahaya çıktığı maçların ikincisinde forma giymeyen Dwyane Wade, bu defa sahadaki yerini aldı ve özellikle 73-73 eşitlikle girilen son çeyrekteki performansıyla takımını galibiyete taşıdı.

Son şampiyon LeBron James, Dwyane Wade ve Chris Bosh'un oluşturduğu "Büyük Üçlü"sünden toplam 67 sayı, 19 ribaunt ve 15 asistlik katkı alırken; James 23, Wade ve Bosh 22'şer sayıyla oynadı. Wizards'ta ise Bradley Beal 18 sayıyla oynadı.

NBA'de gecenin diğer sonuçları şu şekilde:

Charlotte Bobcats: 105 – Denver Nuggets: 98

Brooklyn Nets: 101 – Toronto Raptors: 97

New York Knicks: 123 – Philadelphia 76ers: 110

Milwaukee Bucks: 105 – Orlando Magic: 98

Utah Jazz: 110 – Atlanta Hawks: 112

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Los Angeles Clippers Blake Griffin Phoenix Suns Dwyane Wade Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni ne? Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu mu? Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title