Haberler

Claudio Taffarel: Galatasaray'dan Ayrılmayacağım

Güncelleme:

Galatasaray yardımcı antrenörü Claudio Taffarel, Brezilya Milli Takımı'nda görev alacağını ancak G.Saray'dan ayrılmayacağını duyurdu.

Galatasaray kaleci antrenörü Claudio Taffarel, Galatasaray'daki geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sarı-Kırmızılı takımda kalacağını belirten Taffarel, Brezilya Milli Takımı'nda da görev yapacağını belirtti.

İşte Taffarel'in sözlerinden satır başları;

"SEZONUN TEMELİ BURADA ATILIYOR"

"Üçüncü farklı yerimizdeyiz. İlk günden itibaren fiziksel antrenmana çok önem vermemiz gerekiyor. Sezonun temelleri burada atılıyor. İtalyan antrenörler bu dönemleri iyi fiziksel antrenmanlarla geçirirler. Takımın taktik, teknik açıdan da gelişmesine çalışıyoruz ama öncelik fiziksel antrenmanlarda."

"PRANDELLI ÇOK CİDDİ"

"Prandelli ve ekibiyle 2001'de, Parma'da futbol oynarken çalışma şansım oldu. Aynı prensiplerle devam ediyorlar. Kendilerinden aldığım izlenim ve konuşmalar, İstanbul'u ve takımı çok sevdiklerini söylediler. Bu takım için önemli. Önemli olan futbolcu grubu tabii ki. Aile ortamı var, arkadaşlık ortamı var. Galatasaray bence Prandelli'yi getirerek doğru bir isim seçti. Prandelli'nin ciddiyeti ve aile ambiansıyla birlikte iyi bir sene geçireceğiz diye düşünüyorum."

"MUSLERA'YI DESTEKLEYECEK BİRİ LAZIMDI"

"İki kalecimiz de aramıza yeni katıldı. Muslera yorgun geldi. Fiziksel durumu zamana ihtiyaç duyuyor. Sinan daha hazır geldi. Muslera önemli bir kaleci ama onun yanında destekleyecek bir isim olması önemliydi. Sinan'ın transferi çok olumlu. İkisiyle beraber bugün çalışmalarımıza başladık."

"Diğer önemli kalecilerimizi unutmamak gerekiyor. Eray'ın en çok ihtiyacı olan şey maç oynamak. Bence 1 sene başka bir takıma gidip düzenli oynamasını onu geliştirecektir. Burada forma şansı bulması kolay değil. Ancak, gidip maç tecrübesi yaşarsa Galatasaray'ın geleceği olacaktır. Şu ana kadar gelişimini en iyi şekilde tamamladı. Elimizde bir de Alperen var. Bizimle sezon boyunca antrenmanlara çıktı. Alperen de iyi yolda. İsmail ise daha çok genç. Onun pişmesi gerekiyor. Tüm kalecilerimiz iyi yolda. Galatasaray'ın kalesi emin ellerde."

"BREZİLYA'DAN TEKLİF ALDIM! İKİ GÖREV BİRDEN..."

"Tabii ki Dunga'ya teşekkür ediyorum. Brezilya Federasyonu'na da teşekkür diyorum. Bana teklif geldi. Ben onlara 'Galatasaray'da çalışmaya devam etmek istiyorum' dedim. Onlar da sorun olmaz dediler. Brezilya'da maç olduğu zaman gelmemi istediler. Prandelli ve Başkanımız ile konuştum, ikisi de olabileceğini söyledi. Taraftarlarımız emin olsun ki ben Galatasaray'da devam ediyorum. Diğer taraftan Milli takıma gitmek çok önemliydi. Bu sene her iki tecrübeyi birlikte götüreceğim."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cláudio Taffarel Galatasaray Parma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title