Haberler

Çks Başvuruları Uzatıldı

Korkuteli İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özlem Çağırıcı Armut, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının 29 Ağustos’a kadar uzatıldığını söyledi.

Korkuteli İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özlem Çağırıcı Armut, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının 29 Ağustos'a kadar uzatıldığını söyledi.

ÇKS başvuruları için çiftçilere, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'nün talimatlarıyla 29 Ağustos 2014 tarihi mesai bitimine kadar süre tanındı. Korkuteli'de yüzde 99'u tamamlanan kayıt sisteminde 30 çiftçi kayıt yaptırmadığını belirten Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Özlem Çağırıcı Armut, "Bazı çiftçilerin 2014 üretim yılı ÇKS müracaatlarını müracaat süresi içerisinde yapmadıkları belirlenmiştir. Bu çerçevede, olası çiftçi mağduriyetlerinin önlenmesi bakımından çiftçilerin 2014 üretim yılı ÇKS başvuru süreleri yönetmeliğin geçici birinci maddesi hükümleri doğrultusunda 29 Ağustos 2014 tarihi mesai bitimine kadar uzatılmıştır" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title