Haberler

ÇKS Başvuruları 31 Aralık Tarihine Kadar Uzatıldı

Güncelleme:

Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi, 2014 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi başvurularının 31 Aralık günü mesai bitimine kadar uzatıldığını söyledi.

Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi, 2014 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının 31 Aralık günü mesai bitimine kadar uzatıldığını açıkladı.

27 Mayıs 2014 tarihinde yayımlanan Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliğine göre, başvuruların gerekli görüldüğü takdirde Bakanlık tarafından uzatılabileceğini ifade eden İl Müdürü Çebi, "Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliğinin geçici 1. Maddesi 1. Fıkrasında yer alan hüküm çerçevesinde, Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'nün talimatıyla 31 Aralık 2014 günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır" dedi.

Daha önceki uygulama dönemlerinde ÇKS müracaatlarının yılsonuna kadar sürmesi nedeniyle çiftçilerin bu alışkanlıklarından dolayı 2014 üretim yılı ÇKS müracaatlarını, müracaat süresi içerisinde yapmadıklarını belirten İl Müdürü Çebi, "Bu çerçevede, olası çiftçi mağduriyetlerinin yaşanmaması adına müracaatlar yılsonuna kadar uzatılmıştır. Mazot, gübre ve toprak analizi desteklemesi başvuruları da 31 Aralık tarihinde son bulmaktadır. 2014 Yılı ÇKS başvurularını zamanında yapamayan çiftçilerimizin gerekli evrakları hazırlayarak söz konusu tarihe kadar İlçe Müdürlüklerimize giderek müracaatlarını yapmaları gerekmektedir. Tüm çiftçilerimizin ürünleri bol kazançları bereketli olsun " şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Çebi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title