Haberler

Cizrespor Başkanı: Hiç Bir Takım Çekinmesin

Güncelleme:

Cizrespor başkanı Salih Sefinç,PFDK'nın Göztepe maçında "idelojik propaganda" yapıldığı için verdiği 4 maç seyircisiz oynama cezasına karşı çıktı.

Cizre spor başkanı Salih Sefinç, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Göztepe maçında "idelojik propaganda" yapıldığı için verdiği 4 maç seyircisiz oynama cezasına karşı çıktı, "Bütün takımlar Cizre'ye gönül rahatlığıyla gelebilir" dedi.

28 Ekim'de oynadıkları Göztepe'yi 2-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda guplara kaldıklarını hatırlatan Bölgesel Amatör Lig takımı Cizrepor'un Başkanı Sefinç, ceza kararının ön yargılı olduğunu iddia ederken şunları söyledi:

"4 maç seyircisiz oynaya cezası bize çok ağır geldi. Gençlerimizi sosyal aktivitelere yönlendirebilmek için bu yola çıktım. Biz yolumuza devam ederken tabiki bu engellerle karşılaşmak bize zor geliyor. Ben buradan TFF Disiplin Kurulu'na sesleniyorum. En kısa zamanda Doğu bölgesini ziyaret etmeleri gerekiyor. Bölgeyi gezdikten sonra çok daha iyi kararlar verecek. Bu bölge çocuklarının da sosyal alanda, sosyal aktiviteleri yapma hakkı vardır. Biz Türkiye'de bir ilki başardık. Amatör spor kulübü olarak Türkiye Kupası'nda gruplara kaldık. Bir ilki yaşattığımız için de gayet gururlu ve mutluyuz. Gruplara girdiğimimizde bu gruplardan çıkmak için elimizden gelen her türlü mücadeleyi vereceğiz. Bu gruplardan da çıkarsak bir başarının üstüne başarı eklemiş olacağız."

Gruplarında karşılaşacakları Gençlerbirliği, Torku Konyaspor, Giresunspor gibi 3 büyük takımı Cizre'de ağırlayacaklarını belirten Başkan Safinç, "Bu coğrafya misafirperverdir. Cizre Hz.Nuh'un kentidir. Buraya gelecek takımlardan ricamız gelirken çekinmesinler, gelirken kaygı duymasınlar. Maçlarımız kardeşlik havası içinde geçecek" diye konuştu. - Şırnak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Türkiye Kupası Cizrespor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title