Haberler

Cizre Myo'da Mezuniyet Töreni

Şırnak Üniversitesi Cizre Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) mezuniyet töreni düzenlendi.

Şırnak Üniversitesi Cizre Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) mezuniyet töreni düzenlendi.

Törene, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Mehmet Nuri Nas, Rektör Yardımcıları Murat Seke, Gürol Okay, Yakup Basmacı, Genel Sekreter Nurullah Aktaş, Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Çağlı, Cizre MYO Müdürü Vedat Sönmez,  Cizre Belediyesi Başkan Yardımcısı Kadir Kunur, AK Parti İlçe Başkanı Bedirhan Şık, iş adamları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Cizre MYO yedinci dönem okul birincisi Nurten Çalapkolu'nun ardından konuşan Rektör Prof. Dr. Nas, öğrencilerin zorlu yollardan geçerek, okulda öğrendikleri değerli bilgilerle bugün mezun olduklarını söyledi.

Prof. Dr. Nas, "Sadece ben değil, bütün mesai arkadaşlarım öğrencilere daha iyi hizmet vermek için ve daha iyi yetiştirmek için buradayız. Öğrencilerin edindiği bilgiler başarılı olmaları için fazlası ile yeter. Yalnız her zaman kendilerini daha iyi geliştirmek için gayret göstermeli ve kendilerine güvenmelidirler" dedi.

Cizre MYO Müdürü Sönmez ise, okulun 536 öğrenci ile eğitim faaliyetlerine devam ettiğini bu yıl ise 162 öğrencinin mezun olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından, dereceye giren öğrenciler diplomalarını protokolün elinden aldı.

Öğrenciler daha sonra keplerini fırlattı.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Nuri Nas Vedat Sönmez Şırnak Cizre Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title