Haberler

Cizre Karıştı: 2 Yaralı

Güncelleme:

Şırnak'ın Cizre ilçesinde izinsiz gösteri düzenleyerek yol kapatan gruba, polis müdahale ederken olaylar sırasında 2 kişi yaralandı.

Şırnak’ın Cizre’ilçesinde izinsiz gösteri düzenleyerek yol kapatan gruba, polis müdahale etti. Olaylar sırasında yoldan geçmekte olan bir kişi ve kapı önünde bekleyen bir çocuk yaralandı.

Kepenklerin gün boyu kapalı olduğu Şırnak’ın Cizre ilçesinde Cudi ve Nur mahallelerinde toplanan ve küçük yaştaki çocuklardan oluşan bir grup gösterici, İdil Caddesi’ne barikat kurup yolu trafiğe kapatmak istedi. Göstericiler İdil Caddesi üzerinde bulunan Cumhuriyet Parkı’ndaki Atatürk büstüne taşlarla saldırınca, polis biber gazı ve gaz bombaları ile müdahale etti. Göstericiler ara sokaklara kaçarken, polisin müdahalesine grup taşlarla karşılık verdi. Polis zırhlı araçlarla parkın etrafında olası bir saldırıya karşı beklemeye başladı. Cizre’de kepenkler bugün gün boyu açılmazken, Nusaybin Caddesi ve İdil Caddesi’nde izinsiz gösteri yapmak isteyen çoğunluğu küçük yaştaki çocuklardan oluşan bir grup gösterici, izinsiz gösteri yaptı. Göstericiler, polis zırhlı araçlarına taşlarla saldırdı. Yaşanan olaylarda sokaktan geçen R.G. (32) ile evlerinin kapısında bekleyen M.İ. (15) yaralandı. Yaralılar çevredeki vatandaşlar tarafından Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilirken, polis olası bir duruma karşı kritik noktalarda zırhlı araçlarla beklemeye başladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şırnak Cizre Cudi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title