Haberler

Cizre Hem Kursiyerlerinin Kültür Gezisi

Şırnak’ın Cizre İlçe Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki kurslarda eğitim gören kursiyerlerden oluşan 85 kursiyer için gezi düzenlendi.

Şırnak'ın Cizre İlçe Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki kurslarda eğitim gören kursiyerlerden oluşan 85 kursiyer için gezi düzenlendi.

Cizre Halk Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyet veren kilim dokuma, gümüş Takı Tasarımı ve yöresel giyim kurslarındaki kursiyerler SODES projesi dahilinde düzenlenen gezi etkinliği kapsamında Hasankeyf, Midyat ve Beyaz Su'yu gezdi. Kadın kursiyerlere yönelik organize edilen gezi programı ile ilgili kısa bir açıklama yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Gümüş, "Cizre halk eğitim merkezi müdürlüğü olarak, SODES projesinin, kilim dokuma, gümüş takı tasarımı ve yöresel giyim kurslarına katılan 85 bayan kursiyer için Hasankeyf, Midyat, Beyaz Su gezisi düzenledi. Kursiyerler Hasankeyf'in tarihi yerlerini gezdikten sonra Cizre dönüşünde Midyat merkezi ve Deyrul Umru da eğlenceli bir zaman geçirdiler. Kursiyerlerimizin ülkemizin ve bölgemizdeki güzelliklerini görmesi, bu geziden unutmayacakları hoş anılarla dönmeleri bizim için en önemliydi. Bayanların gezi sonundaki mutlulukları da bunu kanıtlar nitelikteydi" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasankeyf Midyat Şırnak Cizre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title