Haberler

Cizre'deki Terör Saldırısı

Şırnak'ın Cizre ilçesi Nur Mahallesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarının, zırhlı aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcı düzeneğini patlatması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Faruk Gezen'in cenazesi, memleketi Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde toprağa verildi.

Şırnak'ın Cizre ilçesi Nur Mahallesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarının, zırhlı aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcı düzeneğini patlatması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Faruk Gezen'in cenazesi, memleketi Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde toprağa verildi.

Ailesi ve yakınları tarafından Dursunbey Devlet Hastanesi morgundan alınan şehidin naaşı, cenaze aracı ile Durabeyler Mahallesi'ndeki baba ocağının önüne getirildi ve helallik alındı. Daha sonra Durabeyler İlkokulu bahçesinde binlerce kişinin katılımıyla şehit için cenaze töreni düzenlendi.

Törene, şehidin babası Arif, annesi Ayşe, kız kardeşi Semra ve ağabeyi Halil Gezen'in yanı sıra Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, bazı milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin ailesi ve yakınlarının gözyaşlarını tutamadığı tören sırasında 4 yaşındaki yeğeni Ali Gezen amcasının fotoğrafını öptü.

Gezen'in cenazesi, cenaze namazın ardından askeri törenle Durabeyler Mahalle Mezarlığı'na defnedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Dursunbey Balıkesir Şırnak Cizre Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
title