Haberler

Cizre'deki Gerginlik

İçişleri Bakanlığınca, Cizre'de hayatını kaybeden Nihat Kazanhan olayının aydınlatılması için görevlendirilen müfettişler çalışmalarını tamamladı Müfettişler soruşturma kapsamında HDP Şırnak Milletvekili Sarıyıldız, Kaymakam Horasanlı, Kazanhan'ın ailesi ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile görüştü.

İçişleri Bakanlığınca, Şırnak'ın Cizre ilçesinde hayatını kaybeden Nihat Kazanhan olayının aydınlatılması için görevlendirilen müfettişler çalışmalarını tamamladı.

Cizre ilçesinde 14 Ocak'ta 12 yaşındaki Kazanhan'ın hayatını kaybetmesinden sonra olayın aydınlatılması amacıyla görevlendirilen İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi İbrahim Akın ve Emniyet Genel Müdürlüğü Başmüfettişi Ayhan Acet'in ilçedeki çalışmaları sona erdi.

Müfettişler, soruşturma kapsamında HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, Cizre Kaymakamı Mehmet Şamil Horasanlı, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ozan Başurgan, Kazanhan'ın ailesi, aralarında baronun da bulunduğu sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle görüştü.

Öte yandan, olayla ilgili açılan soruşturma dosyasına savcılık tarafından gizlilik kararı konulduğu öğrenildi. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Şamil Horasanlı Faysal Sarıyıldız Şırnak Cizre Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

adaletin bumu dünya..Mobil-ANDROID:

ben bu fasistligi anlamadım bir türlü..adam kurdum diyor bu demokrasi özgür düşünce aydınlık türkiye oluyor ama adam türküm diyor faşist kafa taşçı bilmem ne oluyor yani simdi ben türküm bende mi faşist kafa taşçı oluyorum

0
0
yanıtYanıtla
olayMobil-ANDROID:

bir senorya yazılacak oraya giremeyen polise ceza kesilecek neden sırf pkk istedi diye

0
0
yanıtYanıtla
adamMobil-ANDROID:

orda sırf müslüman diye insanları canlı canlı yakacaklardi onların hesabını kim soracak..hep pkk mi haklı yani

0
0
yanıtYanıtla
gerçekMobil-ANDROID:

yine ihanet süreci senoryosuna kaç polis feda edilecek

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title