Haberler

Cizre'deki Çatışmada Ölen Siviller Defnedildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şırnak'taki terör saldırısı- Cizredeki çatışmada ölen siviller defnedildi Şırnak'taki terör saldırısı- Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının Garnizon Komutanlığına roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırı üzerine çıkan çatışmada hayatını kaybeden 3 kişiyle çöken duvarın altında kalarak yaşamını yitiren çocuğun cenazesi toprağa verildi Cizre'de PKK'lı teröristlerin Garnizon Komutanlığına roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırının ardından çıkan çatışmada hayatını kaybeden 3 kişiyle çöken duvarın altında kalan çocuğun cenazesi defnedildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şırnak'taki terör saldırısı- Cizredeki çatışmada ölen siviller defnedildi Şırnak'taki terör saldırısı- Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının Garnizon Komutanlığına roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırı üzerine çıkan çatışmada hayatını kaybeden 3 kişiyle çöken duvarın altında kalarak yaşamını yitiren çocuğun cenazesi toprağa verildi Cizre'de PKK'lı teröristlerin Garnizon Komutanlığına roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırının ardından çıkan çatışmada hayatını kaybeden 3 kişiyle çöken duvarın altında kalan çocuğun cenazesi defnedildi.Terör örgütü mensuplarının Nur Mahallesi'ndeki Cizre Garnizon Komutanlığına farklı noktalardan roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunmasının ardından güvenlik güçlerince karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybeden Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) personeli Mesut Sanrı (39), Emin Yanaş (10) ve sağlık görevlisi Eyüp Ergen ile saldırının meydana geldiği saatlerde çöken duvarın altında kalarak hayatını kaybeden Baran Çağlı'nın (7) Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsisi tamamlandı.Ailelerine teslim edilen ve karayoluyla getirildikleri ilçede karşılanan cenazeler, Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.Cenaze törenine HDP Şırnak Milletvekilleri Faysal Sarıyıldız, Aycan İrmez ve Ferhat Encü ile SES Genel Başkanı Gönül Erden de katıldı.Cenazeye, sağlık görevlisi Ergen'in arkadaşları beyaz önlükle katıldı. Çatışmada yaralanan 3 asker ve 4 sivilin Cizre Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.Güvenlik güçlerinin, Çağlı'nın altında kalarak yaşamını yitirdiği duvarın çökme nedeninin ilçede 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 3 asker ile 4 sivilin yaralandığı terör saldırısıyla ilgili olup olmadığının tespit edilmesi için başlattığı çalışma sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Dicle Elektrik Dağıtım Şırnak Cizre Eyüp Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

asker:

nerde is isleri bakanligi diyordu hic bir sivil olmemis demeki yalan soyluyorlar

1
2
yanıtYanıtla
006:

Pkk nin şehit ettiği huda par li müslüman kardeşlerimize Rabbim rahmet eylesin... Geberin teröristlere ise denilecek bir şey yok zaten günahları onlara yeter... Selocan çık figen ile bi konuşma yapın...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title