Haberler

Cizre'de Zırhlı Aracın Kadına Çarpması Gerginliğe Yol Açtı

Güncelleme:

Şırnak'ta akrep denilen zırhlı polis aracının kadına çarparak yaralaması gerginliğe neden oldu. Kazaya tepki gösteren grup aracı devirmek istedi.

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde akşam saatlerinde Orhan Doğan Caddesi'nde akrep denilen zırhlı polis aracının bir kadına çarparak yaralaması gerginliğe neden oldu. Kazaya tepki gösteren bir grup, zırhlı aracı devirmek istedi.

ZIRHLI ARAÇ ÇARPTI

Cizre İlçesi'nde akşam saatlerinde, Orhan Doğan Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan 45 yaşındaki Nezahat Neganlı'ya, kavşağa hızla giren 73 A 3935 plakalı akrep denilen polis zırhlı aracı çarptı.

ORTALIK KARIŞTI

Çarpmanın etkisiyle yaralanan Neganlı, yere yığılırken, kadının çevresinde toplanan bir grup, araç içindeki polislere tepki gösterdi. Grupla polislerin tartışmasının büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda çevik kuvvet polisi sevkedildi.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Bu sırada yaralı Nezahat Neganlı, yaklaşık 15 dakika yerde kıvranarak ambulans bekledi. Olay yerine gelen ambulansla Neganlı, Cizre Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alındı. Nezahat Neganlı'nın vücudunda kırıklar oluşurken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

2. KAZA OLDU, BİR GRUP ARACI DEVİRMEYE ÇALIŞTI

Yaralının hastaneye kaldırılması ile birlikte polis zırhlı aracı olay yerinden ayrıldığı sırada, başka bir araca daha çarptı. Ancak şans eseri yaralanan olmadı. Olay yerine trafik ekiplerinin gelmemesini ve zırhlı araca cezai işlem uygulanmamasına tepki gösteren kalabalık, önce polisle tartıştı, ardından kazaya neden olan polis aracını devirmeye çalıştı.

POLİS GAZ BOMBASI ATTI

Olayların büyümesini engellemek amacıyla polis, kalabalığa gaz bombasıyla müdahale etti. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şırnak Cizre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

sivaslıMobil-ANDROID:

hayvan ezmenn cezası olmazki

21
16
yanıtYanıtla
KRSR:

KANI BOZUKLAR ÖKÜZÜN ALTINDA DANA ARIYORLAR. BI KAZA OLDU DIYE BI KADAR KÖPEKLİK YAPILMAZKİ BILEREKMI YAPILAN BIŞEY SANKİ

13
13
yanıtYanıtla
ahmet:

herkes kaza yapabilir. bunların hayvandan farkları yok.

9
15
yanıtYanıtla
...tmobilWeb@haberler.com:

Vatan haini PKK ve CHP

7
15
yanıtYanıtla
31:

Allah ordaki polislere yardım etsin

3
6
yanıtYanıtla
adamMobil-ANDROID:

bu yorumu yapan şahislarin başına allah aynısını getirsin.insallah aminn amin amin..

5
3
yanıtYanıtla
ttmobilWeb@haberler.com:

Filistindemi cekildi bu goruntuler

8
0
yanıtYanıtla
HAİNLİKmobilWeb@haberler.com:

ne oluyor her yerde kazalar oluyor batıdaki güneydeki kuzeydeki arabami çeviriyor asker polismi taşlıyorlar.

5
1
yanıtYanıtla
serikliMobil-ANDROID:

verecen pinar zopasını yenmi yemenmi, bak o zaman noluyo

2
2
yanıtYanıtla
Xboy:

ulan böyle bozguncu millet olmaz yeminle

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title