Haberler

Cizre'de Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi

Güncelleme:

Şırnak Valiliği, Cizre ilçesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Bölücü terör örgütü mensuplarının yakalanması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/c maddesi gereğince ilimiz Cizre ilçesinde 4 Eylül 2015 günü saat 20.00'den geçerli olmak üzere ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şırnak Valiliği Eylül Cizre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı soda yasaklandı mı? Beypazarı sodada bor mu var? Beypazarı açıklama yaptı mı? Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona-PSG maçı şifresiz mi? 16 Nisan 2024 Salı Yayın akışı! Bugün kanallarda ne var? Bugün hangi diziler var? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (105)

pkk ya karsi kürt gencligi:

cok önceleri yapilmasi gerekti ama gec degil, yilanin basi ezilm eye basladi sükür. Allah devletimize zeval vermesin, düsmanlarimizi perisan etsin

165
67
yanıtYanıtla
Abdullah:

1999 yılında cizrede 2 yıl öğretmenlik yaptım ekmeklerini çok yedim hemde evlerine giderek şimdi antalyada öğretmenim inanın cizrede öğretmene verilen değerin onda biri burada verilmiyor Allah ordaki insanlara yardımcı olsun çok iyi insanlar aynı zamanda çok dindarlar benim çok iyi dostluklarım oldu orda milletin ordakiler için söylediğide yazıp çizdiğide tamamen gerçek dışı hiç birine kanmayın

184
18
yanıtYanıtla
Türk:

büyük temizlik başlasin allahım askerimızı polisimızı koru les görmek nasip et amin

112
79
yanıtYanıtla
EYVALLAH:

devlet ödül koydu bildirin işte hem paranızı alın, hem huzurunuzu. bir taşla iki kuş.

90
51
yanıtYanıtla
vatandaş:

Yazıklar ulsun böyle devlete bu ne ya hangi zamanda yaşıyoruz Botan korkmaz

46
93
yanıtYanıtla
HDP:

Allah huzur versin hepimizede .

109
14
yanıtYanıtla
73:

Bu zulmü kınıyorum bu bir zulüm başka bir şey degil

41
64
yanıtYanıtla
BEYOGLU:

90 lara geri donduk yuh yuh yanii

37
58
yanıtYanıtla
köksal akın:

CİZREDE SOKAK MI VAR, CİZRE BU PKK PİSLİĞİYLE GENELEVE DÜŞMÜŞ KADIN MİSALİ ADINI NASIL TEMİZLER BİLİNMEZ, ya tamamı pkk lı yada olmayanı pkk ya isyan açmak zorunda, bir şehir pkk nın kölesi, bu faşizmin tasmasını takmak zorunda ise erkeğiz diye gezmelerine gerek yok

37
47
yanıtYanıtla
ZULMÜN AYAK SESLERİ NEFRET POLİTİKASI:

CHP MHP VE HDP İNGİLİZ SİYASETİ İCRAAT YOK LAF VE NEFRET SÖYLEMLERİ ÜZERİNDEN SİYASET. AK PARTİ KÖTÜNÜN İYİSİ EKSİKLERİ ÇOK FAKAT SEVABI GÜNAHINA GALEBE EDER. Chp tüzük itibari ile zaten dine düşman. Dünyayıda. Beceremediler. Mhp emeviler gibi hareket ediyor bizden başkası müslüman olmaz olamaz diyor ama yatıkları bir o kadar İslamiyete zıt. Işid gibi örgütlerin kimin maşası olduğu zaten belli hadi farzımuhal sadakatleri olsa da ahmakanedir. Papağan gibi şeriat isteriz diyorlar ama şeriata muhalefet ediyor. Bediüzzaman ın deyimiyle Bir şeriat ki karıncaya bilerek ayak basma dese o şeriat hangi insan ın hukukunu ihmal eder. Yine o koca Müceddidin ifadesiyle Vatan, din , millet ve dil bir ise orada hukukunu hiç bir şekilde şiddetle arama ya Kuran müsaade etmez. Şimdi bu vatan ahalisi yüzde doksan beş aynı dine mensub . Ben bir ayine gösterdim herkes ayinesinde olanı görür. Demek şu Işıd yüzünden İslamiyet e uzak duranlar hayali bir islamiyete düşmanlar. Gelelim üçüncü konu Kürtler. Ama yüzde 95 i çok dindar olan kürtler aldatılarak mühim bir nefret siyasetinin içine çekiliyor. Kürtleri bu kadar fitnelere maruz bırakan. Dini aktivite ye dair hiçbir teşebbüsleri olmayan onlara hayat vaad edip hem ebedî hem bütün sermaye si olan dünyevî hayatından eden bir zihniyet Kürtlere ne kadar yararlı olur. Marksist ve che nin kitaplarına teşvik ve telkinatlarla bu millete hizmet etmek kabil midir. 25 yaş altı gençlerin onlara taraftar olanın dine karşı olan lakaydligi ve dünyevî işlerde ki tenbelligi bir tesadüf müdür. 25 yaş üstü anneler babalar dan onlara aldanip taraftar olanlar terbiyelerini İslamiyetten aldılar. Siyasi guruhlardan değil. Yetim e maaş bağlayıp dul ve sahipsiz hanima sahip çıkıp başkasına el actirmayan Doğunun her tarafında okul açıp fabrika açmaya teşebbüs ettiğinde durdurulan bir şahsa karşı bu kadar nefret nedendir. Siyaselerin egolari yüzünden bu saf milletin başına gelenlere dur diyebilmek için siyasiler in bu işten ellerini çekmesi lazım. Zira birileri biz yaptık diyor diğeri biz yaptirdik diyor iki tarafa da hangisi bu millete zulmediyorsa Allah kahretsin. Bir milletin güya dünyevî hayatı için bu kadar mücadele edenler uhrevi hayatı için hiçbir teşebbüs te bulunmaması hangi hamiyet ve muhabbetle izah edilir. Risale i Nur Türk ve Kürtler içerisinde yeni bir hayatı tesis etmisken şimdi bu beceriksiz ve alaycil siyasetçiler yüzünden birbirlerine nefretle bakmaya başladı. Şu dünya sizin Türklüğünuz ve Kürttlugunuz için hizmet etmiyor. İnsanlık İslamiyet ve iman a hizmet eder. Bu manadan uzaklasilirsa işte böyle musibetler alemi islami yaralar bitirir. Bununla beraber Hdp Chp ve Mhp ye olan eleştirim anarşizme olan tarafgirlikleri ve kendi gayeleri için halkı sokağa dökmeleridir. Ve tenbellikleridir. Ayrıca dini dili ırkı ne olursa olsun başkasına zarar vermediklçr İslam onu ötekileştirmez . Birlikte dostluk ta kardeşlikte selamet var. Vesselam. M. T. B Biz Muhabbet Fedaileriyiz düşmanlığa vaktimiz yoktur. ( Bediüzzaman)

37
45
yanıtYanıtla
Tüm 105 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title