Haberler

Cizre'de Polise Bombalı Saldırı: 3 Yaralı

Güncelleme:

Şırnak'ın Cizre ilçesinde polis ekiplerine atılan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1'i polis, 2'si çocuk üç kişi yaralandı.

Şırnak'ın Cizre ilçesi Yafes Mahallesi Berivan Caddesi'nde YDG-H'lılar tarafından kurulan barikatları kaldırmaya giden polis ekiplerine saldırı düzenlendi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından el yapımı patlayıcı kullanılarak yapılan saldırıda, polis memuru N.G. (24) ile sokakta bulunan Şirin Başkurt (8) ve Yasemin Başkurt (10) adlarındaki iki çocuk yaralandı. Yaralılar Cizre Devlet Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındı.

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

Yaşanan olayın ardından Cizre Emniyet Müdürü Ayhan Altok, hastaneye gelerek yaralı polis memuru ve çocukların durumu ile ilgili görevlilerden bilgi aldı. Hastanede tedavileri devam eden yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şırnak Cizre Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (9)

özgür antalya:

bu kadar insan boşuna ölüyor barış diyen tek parti hdp

6
17
yanıtYanıtla
faruk:

Şerefsiz bunlar artık vur emri çıkarın

17
4
yanıtYanıtla
ayse:

sorumlusu tayyyiiptiiir .

5
9
yanıtYanıtla
akp gelir sorun biter:

bomba meselesi yeni degil. 1 milyona yakin alevi kürt aydin demokrat öldürüldü binlercede cocuk bebek faili mechul yetim cocuklar mapuslar zindanlar. . . sizinde 18 bin öldü. simdi 1 milyondan 18 bini cikaralim alacagimizmi var diyelim. önce adam olun yaptiginiz zulümlerden efendice özür dileyin kaldiki bu tarih olmus sende yapmamissin ama o büyüklügü göstermek gururunuz incitmez aksine yüceltir insan olana saygi duyulur bomba verirsen kimse sana cicek verecek degi.

5
6
yanıtYanıtla
nağme:

"Hayati tehlikeleri yok"bu sevindirici bir haber.Allah kimseye evlat acisi yaşatmasin.savaştan rant sağlayanları da kahretsin

9
0
yanıtYanıtla
dombıra:

kesinlikle hukukun içinde kalarak, yaratılmış olan hukuksuzluklar alçaklıklarda göz önüne alınarak PKK neye mal olursa olsun bu ülkeden kazınmalıdır. öyle bir ders verilmelidir ki 100 yıl unutulmasın barzaniye işid e tüm hırsızlara ve uğursuzlara katillere ders olsun

8
0
yanıtYanıtla
ÖLÜM.:

Ancak hepsine mezar toprağı olacak başka türlüyok toprak

6
1
yanıtYanıtla
ÖLÜM.:

Olsa olsa ancak mezar toprağı olur

1
0
yanıtYanıtla
ÖLÜM.:

Ancak hepsine mezar toprağı olacak

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title