Haberler

Cizre'de Polis Karakoluna Saldırı: 1 Ölü

Güncelleme:

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Hükümet Konağı'nda bulunan Polis Merkezi'ne saldıran PKK'lılardan 1'i öldürülürken, 3 saldırgan gecenin karanlığından faydalanarak kaçtı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde polis karakoluna silahlı saldırı düzenleyen 4 kişiden biri ölü olarak ele geçirilirken, biri yaralı üç saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

SICAK ÇATIŞMA

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Hükümet Konağı'nda bulunan Polis Merkezi'ne yoldan geçen ve plakası bulunmayan bir araçtan uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Karakol önünde bulunan polislerinde karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

SALDIRGANLARDAN BİRİ ÖLDÜRÜLDÜ

Kısa süreli yaşanan çatışmada araçta bulunan dört saldırgandan biri ölü olarak ele geçirilirken, biri yaralı üç saldırgan ise gecenin karanlığından yararlanarak kaçtı. Araçlarını olay yerinde bırakıp kaçan üç saldırgandan birinin de yaralı olduğu öğrenildi. Saldırganların saldırıda kullanıp geride bıraktığı araçta çok sayıda silah ve mühimmatın bulunduğu öğrenildi.

OPERASYON BAŞLATILDI

Çatışmada öldürülen saldırganın cesedi Cizre Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, polis kaçan saldırganları yakalamak için ilçede geniş çaplı operasyon başlattı. Çatışmada öldürülen ve ismi henüz belirlenemeyen kişinin PKK'nın dağ kadrosundan olduğu iddia ediliyor.

BİR SALDIRI HABERİ DE MARDİN'DEN

Öte yandan Mardin'in Derik ilçesinde yer alan Ali Ege Polis Lojmanları'na da kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırı düzenlendi.

Saldırı saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Saldırganlar olay yerinden hızla kaçarken olay yerine çok sayıda güvenlik güçleri sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mardin Şırnak Cizre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (153)

ülkücü:

amınakoduğum orospu çocukları hem saldırıyorlar hem ölüyorlar :D

80
13
yanıtYanıtla
vanlı laz:

Bu pkk sempatizanlarını türkler de gerilla taktiğiyle sokakta ailelerinin gözü önünde katledelim nasıl olur

86
6
yanıtYanıtla
Siyasetçi:

gebertin vatan hainlerini...!!!

87
2
yanıtYanıtla
siirt:

Kürt türk kardeştir.pkk satilmistir.Beni temsil etmiyor.aş iş ekmek istemeyen orgut.bolgeye yatirimida engelliyor.en buyuk zulmu kurtlere yapiyor.harac topluyor.magaza dukkan kapatiyor.bunun neresi K ürt davasi.zaten kürtlerin türkler le,devlet ile hiç bir problemi yok.pkk lanet olsun sana.artık K ürt denince ilk akla gelen terorist.bunun icin sana bin defa lanet olsun.

75
6
yanıtYanıtla
GAKKOŞ ( FATİH ):

NOT : HAYALİ kürdüstan OLANIN HAYATI KABRİSTAN OLUR!!

70
8
yanıtYanıtla
.......:

Ben artık çozum sureci istemiyorum bunların sonu gelene kadar operasyona devam

70
4
yanıtYanıtla
FIRTINA:

Gizlice vur kaç. Yüzyüze çarpışmazlar. Sırtlarını PKK, ypg ye dayamışlar. Vekili, sokaktaki eteklisi Arkanızı çok dönmeyin mazallah farklı şeyler olabilir.

71
2
yanıtYanıtla
yalan haber:

cizrede vurulan 17 yaşında bir çocuk ve arabadan indiriliyor ve polislerce taranıyor. ölümlere sevinen insanları allah helak etsin.

14
56
yanıtYanıtla
SABIR TAŞI:

Hayali KÜRDİSTAN olanın, Hayatı KABRİSTAN olur!. . Demiş arkadaşımız!. . Bence günün sözü olsun. . .

57
10
yanıtYanıtla
Sedat:

Vatan hainine idam idam idam .........

59
7
yanıtYanıtla
Tüm 153 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title