Haberler

Cizre'de Garnizon Komutanlığına Saldırı: 1 Vatandaş Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde PKK'lılar Garnizon Komutanlığı'na roketatar ve silahlarla düzenlediği saldırıda 1 vatandaş öldü, 3'ü asker 7 kişi yaralandı.

PKK'lılar tarafından Cizre Garnizon Komutanlığı'na yapılan eş zamanlı roketatarlı ve silahlı saldırıda 1 vatandaş öldü, 3'ü uzman asker toplam 7 kişi yaralandı.

GARNİZON KOMUTANLIĞINA 4 ROKETATAR İSABET ETTİ

Edinilen bilgilere göre, Şırnak'ın Cizre ilçesi Nur Mahallesi'nde bulunan Garnizon Komutanlığı'na PKK'lılar tarafından mahalle aralarından roketatarlı ve silahlı saldırı düzenledi. 4 roketatarın isabet ettiği Garnizon Komutanlığı'nda bulunan askerlerin saldırıya anında karşılık vermesi ile çatışma çıktı.

ÇATIŞMALARDA 1 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ

PKK'lılarla askerler arasında yaklaşık 2 saat süren çatışmada, olayların arasında kalan 39 yaşındaki DEDAŞ elemanı Mesut Sanrı hayatını kaybederken, 3'ü uzman asker toplam 7 kişi yaralandı. Çatışmada yaralanan Maruf Gözüngü (28), Umut Uçun (3), Halil Takin (19) ve ismi öğrenilemeyen bir kişi Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ZIRHLI POLİS ARACINA ROKETATARLI SALDIRI

Çatışmanın çıkması ile birlikte Emniyet Müdürlüğü'nden ilçe merkezine gelen 1 polis zırhlı aracına da PKK'lılar tarafından roketatarlı saldırı düzenledi. Ancak roket mermisi zırhlı aracın yanından geçerek boş bir alana isabet etti. Çatışma sonrası saldırıyı düzenleyen PKK'lıları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Garnizon Komutanlığı Şırnak Cizre Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (70)

cizreli:

bir gerillanın savaşı kazanması çok zordur kaybetmesi ise imkansızdır. çünkü gerilla halktır. hiç bir güç halkın iradesi karşısında başarılı olamaz. yoksa kırk yıllıdr yenilirdi. sizin faşizan zihniyetiniz değişmediği sürece tanklarla uçaklarla insansız hava araçlarıyla bi kırk yıl daha elinde tüfek olanlara karşı başarısız olacaksıznız. SİZ GÜÇLÜ OLABİLİRSİNİZ AMA BİZ HAKLIYIZ. ONDAN DOLAYI KAYBETMEYE MAHKUMSUNUZ. . .

16
35
yanıtYanıtla
kaan çakan:

bizim askerler niye pkk ya saldırmıyor hep müdafa hep müdafa kesin kellelerini

39
3
yanıtYanıtla
Dejavu:

Hayatini kaybeden vatandaşı asker oldurdu

11
30
yanıtYanıtla
YDG-H:

Bir asker ölü 4 asker agir yarali..haberin dogrusu bu..dogru haber paylasin be !!

7
29
yanıtYanıtla
U.D:

PKK SİVİL ASKER DEMEDEN SALDIRIYOR YANİ

19
13
yanıtYanıtla
VATANDAS:

OYLAR MHP ye

18
12
yanıtYanıtla
CİMİLLİ:

EEEE ATASÖZÜ ECELİ GELEN KÖPEK CAMİ DUVARINA İŞERMİŞ. JETLERİN DANSINI ÖZLEDİK.

20
5
yanıtYanıtla
kurşun:

kahpeler geberdikçe can havliyle saldırıyor, tamamını gebertin acımak yok bu hainlere

18
4
yanıtYanıtla
kurtalanlı kürt:

şehidler ölmez tc ölür

9
13
yanıtYanıtla
SVP...:

TOPTAN TEMİZLİK ŞART. . . . .

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title