Haberler

Cizre'de PKK'lıların Polise Attığı Roketatar Hastane Diyaliz Ünitesi ile Morga İsabet Etti (3)

Kaymakamlık VE EMNİYETE ROKETLİ SALDIRI Bu sabah saatlerinden itibaren çatışmaların görüldüğü Cizre'de saat 15.30 sıralarında ellerinde uzun namlulu silah bulunan terörist gruplar, Nusaybin Caddesi, Dörtyol Kavşağı ve Köprübaşı Caddesi'nden geçen araçları durdurmaya başladı.

Kaymakamlık VE EMNİYETE ROKETLİ SALDIRI

Bu sabah saatlerinden itibaren çatışmaların görüldüğü Cizre'de saat 15.30 sıralarında ellerinde uzun namlulu silah bulunan terörist gruplar, Nusaybin Caddesi, Dörtyol Kavşağı ve Köprübaşı Caddesi'nden geçen araçları durdurmaya başladı. TIR, kamyon ve özel araçları yollarda barikat olarak kullanan teröristler, Dicle Nehri üzerindeki köprünün ucunda bulunan Dicle Polis Karakolu'na da saat 15.40'da roketatarla ateş açtı. Rokatatar mermisi karakolun bahçe duvarına isabet etti. İlçe merkezindeki Hükümet Konağı'na da roketli saldırı düzenlendi. Binada herhangi bir şey olmadı.

Aynı saatlerde bir diğer saldırı da Cizre Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlendi. PKK'lı teröristlerin roketli ve uzun namlulu saldırısına güvenlik güçlerinin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Saldırı sırasında Emniyet Müdürlüğü'nde bulunan Kaymakam Ahmet Adanur'un, bina dışındaki 2 yakın koruması, duvardan kopan şarapnel parçalarının isabet etmesi sonucu hafif yaralandı.

Saldırıların öğrencilerin okuldan çıktığı saate denk gelmesi nedeniyle, çatışma arasında kalan öğrenciler, korku ve panik içerisinde sağa, sola kaçışmaya başladı. Zırhlı polis panzerinden, teröristlerin ateş açtığı bölge yoğun ateş altına alınırken, arada kalan öğrenciler zor anlar yaşadı. Yafes, Dörtyol Kavşağı, Dicle Karakolu yakınlarında, güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmalar nedeniyle patlama ve silah sesleri devam ederken, ölü ve yaralı olup olmadığı konusunda bilgi alınamadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Köprübaşı Nusaybin Dörtyol Cizre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title