Haberler

Cizre'de İzinsiz Gösteriye Polis Müdahalesi

Şırnak’ın Cizre ilçesinde izinsiz gösteri düzenleyerek yol kapatan gruba, polis müdahale etti.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde izinsiz gösteri düzenleyerek yol kapatan gruba, polis müdahale etti.

Cizre'de Cudi ve Nur mahallesinde toplanan YDG-H Üyesi yüzleri maskeli bir gurup gösterici, İdil Caddesi'nde yoldan geçen araçları durdurup, araçları barikat olarak kullanıp yolu trafiğe kapattı. Olay yerine gelen güvenlik güçlerinin uyarılarına rağmen dağılmayan göstericiler, polis ekiplerine taş, hava fişek ve molotof kokteyli ile saldırısı üzerine polis, biber gazı ve tazyikli suyu ile müdahale etti. Polisin müdahalesi ile göstericiler ara sokaklara kaçtı.

Polisle göstericiler arasındaki çıkan olaylarda yol üstünde bulunan seyyar bir manavda yangın çıktı. Vatandaşların itfaiyeye haber vermesiyle olay yerine sevk edilen itfaiye ekibi kısa sürede olay yerine gelip yangını kontrol altına aldı. Ancak çıkan yangında seyyar manav dükkanında büyük çapta maddi hasar oluştu.

Araçları göstericiler tarafından barikat olarak kullanılan bazı sürücüler araçlarını iteleyerek yoldan çıkarırken, bazı sürücülerin kontak anahtarları göstericiler tarafından alındığı için araçları yol ortasında kaldı. Polisle göstericiler arasındaki olaylar Cudi ve Sur Mahallesi'nin ara sokaklarında devam ediyor. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şırnak Cizre Cudi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title