Haberler

Cizre'de Amatör Maçta Olaylar Çıktı

Cizre şehir stadyumunda bugün Amatör Futbol Ligi Bal gurubunda şampiyonluk mücadelesi veren Cizre Basraspor ile Mardinspor arasında oynanan futbol maçı davul zurnalar eşliğinde güzel görüntülerle başladı.

Cizre şehir stadyumunda bugün Amatör Futbol Ligi Bal gurubunda şampiyonluk mücadelesi veren Cizre Basraspor ile Mardinspor arasında oynanan futbol maçı davul zurnalar eşliğinde güzel görüntülerle başladı. Cizre şehir stadyumundaki maçta ev sahibi takımın Cenk'in attığı gol ile 1-0 kazandığı maçtan sonra olaylar çıktı. Önce futbolcular arasında sahada çıkan olaylar daha sonra tribünlere sıçradı. Stadyumun savaş alanına döndüğü Cizre ilçesinde polis olaylara gaz bombaları ile müdahale etti. Çıkan olaylarda bazı taraftarlar ile bir polis amiri yaralandı. Bazı taraftarlar sahaya atlayarak futbolcuları dövmek istenken, bazı taraftarda koltukları söküp sahaya attı. Yaşanan olaylar nedeni ile Mardinspor kafilesi yaklaşık yarım saat boyunca sahada mahsur kaldı. Taraftarların dağılmasının ardından futbolcular çevik kuvvet polisleri arasında soyunma odasına girebildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mardinspor Cizre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title