Haberler

Cizre'de Amatör Lig Maçındaki Kavga

TFF Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde (BAL) mücadele eden Cizre Basraspor Kulübü, 2 Şubat'ta Mardinspor ile oynanan maçın ardından futbolcular arasında çıkan kavgaya ilişkin TFF'nin verdiği 4 maç saha kapatma cezası ve 3 bin lira para cezasına basın açıklamasıyla tepki gösterdi Kulüp başkanı Sevinç: "Kulübümüz.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde (BAL) mücadele eden Cizre Basra spor Kulübü, 2 Şubat'ta Mardin spor ile oynanan maçın ardından çıkan kavgaya ilişkin TFF'nin verdiği cezaya basın açıklamasıyla tepki gösterdi.

Sanat Sokağında düzenlenen basın açıklamasına katılan kulüp yöneticileri, futbolcular, Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve esnaf adına açıklama yapan kulüp basın sözcüsü İdris Bingöl, TFF'nin kulübe 4 maç saha kapatma cezası ve toplam 3 bin lira para cezası verdiğini söyledi.

Bingöl, TFF tarafından verilen cezalar nedeniyle haksız bir durumla karşı karşıya kalındığını ifade ederek, bu cezanın iptaline yönelik demokratik tepkilerini göstermek için toplandıklarını belirtti.

Kulüp olarak son yılların en başarılı dönemini yaşadıklarını kaydeden Bingöl, şöyle dedi:

"Kulübe yönelik TFF tarafından verilen saha kapatma cezasını bürokratik baskı ve kıyım olarak görüyoruz. Kulüp olarak verilen cezaların yanlış ve anlaşılmaz olduğunu belirtiyor, bu konuda tüm yasal yetkimizi kullanmak için kulüp olarak harekete geçeceğimizi belirtmek istiyoruz."

Kulüp başkanı Salih Sevinç de Cizre Basra spor'un TFF'nin verdiği cezayı hak etmediğini belirtti.

Bölgenin spor aktivitelerine ihtiyacı olduğunu ifade eden Sevinç, "Kulübümüz TFF'nin verdiği cezayı hak etmedi. Tahkim Kurulu Başkanlığına yaptığımız itirazda bunların titizlikle dikkate alınarak, adaletli bir kararın verilmesini istiyoruz.Sporda adaleti istiyoruz. Huzursuz bir ortamda gençlerin yetiştiğini görmek istemiyoruz" diye konuştu.

Cizre TSO Başkanı Süleyman Çağlı ise, yönetim olarak sözkonusu maçta bulunduklarını anlatarak, "Cizrespor galibiyetini kutlarken orada bir provokasyon yaşandı. Karşı takım oyuncularının kışkırtmasıyla  olaylar çıktı. Bana göre bu ceza Mardinspor'a verilmeliydi ancak maalesef Cizre Basraspor'a verildi. Cizre Basraspor bu cezayı hak etmemiştir" şeklinde konuştu. - Şırnak

Kaynak: AA / Güncel

Mardinspor Bingöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title