Haberler

Cizre'de Çatışmaların Ortasında Kalan 2 Vatandaş Öldü

Güncelleme:

Cizre'de devam eden operasyonlar sırasında, Mehmet Kaplan ile Mehmet Rıdvan Kaymaz, kurşunların isabet etmesi sonucu hayatlarını kaybettiler.

Şırnak'ın sokağa çıkma yasağı uygulanan Cizre İlçesi'nde PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyonlar devam ederken, Mehmet Kaplan ile Mehmet Rıdvan Kaymaz, kurşunların isabet etmesi sonucu öldü.

EVİNİN ÖNÜNDE VURULDU

Şırnak'ın Silopi İlçesi ile birlikte 14 Aralık'ta sokağa çıkma yasağı ilan edilen Cizre İlçesi'nde güvenlik güçleri hendek kazan ve barikat kuran teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyonlarını sürdürüyor. İlçede operasyonların yoğunlaştığı Cudi ve Sur mahallelerinde bugün güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında şiddetli çatışmalar olurken, sık sık silah ve patlama sesleri duyuldu. Sur Mahallesi'nde 35 yaşındaki 3 çocuk babası Mehmet Kaplan, evinin önünde kurşun isabet etmesi sonucu öldü.

BAŞINDAN VURULMUŞ HALDE BULUNDU

Cudi Mahallesi'nde oturan ve evinden dün hayvanlarına ot vermek için çıkan 36 yaşındaki Mehmet Rıdvan Kaymaz haber alamayan yakınları aramaya çıktı. Kaymaz, mahallenin dışında hayvanların yanında başından silahla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Kaplan'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İlçede operasyon devam ederken, sık sık silah ve patlama sesleri de yükseliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kaplan Şırnak Kaymaz Cizre Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

mamedi:

Allah bu devletin de gün gelecek belasını verecek. Katil sürüleri sokaklarda mazlum insanları öldürmekle avlıyor. sonrada pkk bunları vurdu diyor. bu ülke bugün bilmediğimiz filistin olsaydı kıyameti kopartırlardı. vicdan kalmadı bu ülkede. basın esir doğruları yazmıyor. kalemşörler kendi ekmeklerini kaybetmek için hükümetin dediğini ve halktan herşeyi saklayanı yazıyorlar. allah size de büyüktür bu ülkenin basına. hükümetten korktuğunuz kadar allahtan korkmuyorsunuz.

38
17
yanıtYanıtla
EY DEVLET GEREKLİ ÖNLEMLERİ AL:

İnsan olsunlar diye dünyada eşi benzeri olmayan haklar verdin pkk teröristlerine. Ancak hayvan oldukları için yine ihanet ettiler. . İdam, Terörist aileleri vatandaşlıktan çıkartılması, ifade özgürlüğü altında Devletimize, Milletimize, Ordumuza ve Polisimize hakaret ve küfürlerin engellenmesi, TBMM den pkk partisinn atılması gibi caydırıcı gerekli cezalar olmazsa pkk bitmez. . Bu hainleri cesaretlendiren yasalar iptal edilmeli. Ya değilse bu gidişle isyana kalkacak Türkleri asla kontrol edemezsin.

8
15
yanıtYanıtla
hak:

Yani ya baskanlik, ya da ölüm, ic savas ve baski diyorlar. PKK hedef gösteriliyor, oy vermeyen kürtler vuruluyor, evlerinden ediliyorlar. Meger siz ne helal süt emmissiniz be. . .

5
10
yanıtYanıtla
TC:

ulan sığırlar çıkmayın diyoruz ne kafasıssınız yahuuu

4
9
yanıtYanıtla
lanet pkk:

şu halkı çıkartın yakın şuraları artık

7
4
yanıtYanıtla
TÜRKİ ESKİ TÜRKİYE DEĞİLMİŞ HI:

YENİ TÜRKİYEDEN SEKSENLİ YILLARIN BEYRUT DOKSANLI YILLARIN FİLİSTİN 2015 YILLARIN SURİYESİNDEN IRAK INDAN MANZARALAR, ALLAHTAN SİSİ UYANDIDA MISIRI KURTARDI YOKSA İŞİD VE MEZHEP SAVAŞLARI ORAYI ŞİMDİ GÜNDEM YAPMIŞTI

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title