Haberler

Cizre'de 19 Mayıs Kutlaması

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Şırnak’ın Cizre ilçesinde düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Şırnak'ın Cizre ilçesinde düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Hükümet Konağı Konferans Salonu'nda düzenlenen programla kutlandı. Programa Kaymakam Ahmet Adanur, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Onur Özden, İlçe Jandarma Komutanı Savaş Çağlayan, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Emniyet Müdürü Ayhan Altok, Milli Eğitim Müdürü Emin Bozkuş, İlçe Gençlik Spor Müdürü Abdulhakim Selimoğlu, Cizrespor Kulüp Başkanı Salih Sefinç, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kaymakam Mumin Heybet Ortaokulu'ndaki Atatürk büstüne İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Abdulhakim Selimoğlu'nun çelenk bırakmasının ardından program Kaymakam Mumin Heybet İlköğretim Okulu'nda devam etti. Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Abdulhakim Selimoğlu günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Selimoğlu, "Gençler Türk'e istiklal aşkını veren Kara Fatmaların, Nene Hatunların, Yalnız Efelerin, 'Ya istiklal ya ölüm' diyen, Antepli Şahinlerin, Sütçü İmamların, Hasan Tahsinlerin, Seyit Onbaşıların, siz tarihi yapan Barbarosların, Ulubatlı Hasanların, Yavuzların, Fatihlerin, Atatürklerin soyundansınız. Binlerce şehit vererek sıkıntı ve yokluklar içinde büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, en başta gelen görev ve sorumluluğunuz olmalıdır" dedi.

Okunan şiirler ve folklor gösterisinin ardından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında organize edilen etkinliklerde dereceye giren öğrencilere Kaymakam Ahmet Adanur, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Onur Özden ve Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban tarafından ödülleri verildi. Tören Cizre Lisesi müzik korusunun verdiği müzik ziyafeti ile sona erdi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Ahmet Adanur 19 Mayıs Şırnak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
title