Haberler

Cizre Belediye Başkanı Görevden Alındı

Güncelleme:

Hakkında soruşturma başlatılan Cizre Belediye Başkanı Leyla İmret, görevinden alındı.

Hakkında 'Halkı Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine karşı silahlı isyana tahrik ve terör örgütünün propagandasını yapmak'' iddiasıyla soruşturma açılan Cizre Belediye Başkanı Leyla İmret, İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alındı.

"HALKI İSYANA TAHRİK"

Cizre Belediye Başkanı Leyla İmret hakkında, yabancı bir haber sitesine yaptığı, ''Türkiye'de bir iç savaş yürüttüğümüzü söyleyebiliriz'' açıklaması nedeniyle ''Halkı Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine karşı silahlı isyana tahrik ve terör örgütünün propagandasını yapmak'' suçlarından soruşturma başlatılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İçişleri Bakanlığı Leyla İmret Cizre Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (454)

Doğru larMobil-ANDROID:

Ah BATMAN lı kardeşim keşke kaldırılmış herkes senin gibi akıllı olsa inanın bütün kürt haber kanalını takip ediyorum. bir kardeşim Hendek Kazıma nedenini. anlatıyor birkelimesi anlaşılır değildi.neden ve neye hizmet verdiğni bilmiyor.

191
3
yanıtYanıtla
TÜRKÜM:

Sizler bu kafayla gidersenik yatcak toprak bulamayacaksiniz NE MUTLUM TÜRKÜM DIYENE

86
7
yanıtYanıtla
Bismilli:

Valla siz bu ülkeyi beyninizde böldürtmüşsünüz bölmekte ısrarcısınız kaldıki türklüğün neyi mutluluk.?

yanıt7
yanıt237
Vatandaş 10Mobil-IOS:

HDP kapansın HDP terör Örgütü'nü destekleyen parti derhal kapatılması Lazım ne biçim devlet bu ya? Terör var teröristleri destekleyenler var göz göre göre bir şey yapılmıyor, nerdeyiz ya?

80
3
yanıtYanıtla
eylul:

az kaldı dur onada sıra gelecek

yanıt2
yanıt0
volkan şekerciMobil-ANDROID:

irana vermek lazım assın

76
5
yanıtYanıtla
BEYKOZLUMobil-IOS:

İç savaş başlatacaktı ama çaltak

71
3
yanıtYanıtla
...............:

HDP BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR. . .

52
9
yanıtYanıtla
Faruk:

Yüzde 83 oyla seçilmiş bir başkanı milletvekili bile olmayan atanmış bir akepeli müsteşar içişleri bakanlığına vekaleten bakan birinin görevden alması hukuksuzluktur beyler hukuksuzluk

10
51
yanıtYanıtla
vatanMobil-ANDROID:

pislik karı ama bunlarda öyle çok kiii

47
11
yanıtYanıtla
Tüm 454 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title