Haberler

Çivril, Emre'ye Ağladı

Denizli'nin Çivril İlçesi'nde, düştüğü foseptik çukurunda boğularak ölen lise öğrencisi, 18 yaşında Emre Başgün, okulunda düzenlenen tören ardından, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Denizli'nin Çivril İlçesi'nde, düştüğü foseptik çukurunda boğularak ölen lise öğrencisi, 18 yaşında Emre Başgün, okulunda düzenlenen tören ardından, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Çivril Emine Özcan Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Burak Ceyhan, dün saat 08.30 sıralarında motosikletiyle dolaşırken Yukarı Mahalle, Kervan Caddesi'nde İlknur Eroğlu yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada, Burak Ceyhan hafif yaralanırken sürücü İlknur Eroğlu, liseli genci otomobiliyle Çivril Devlet Hastanesi'ne götürdü. Müşahade altına alınan Burak Ceyhan, telefonla sınıf arkadaşı Emre Başgün'ü arayıp, cep telefonunu kaza yerinde düşürdüğünü söylerken onu bulmasını istedi. Bunun üzerine Başgün, iki sınıf arkadaşını daha yanına alıp, kazanın olduğu yere gitti. Kaza yerinde telefonu arayan Başgün, yol kenarındaki Özhan Sitesi'nin bahçesine girdi. Başgün, bahçedeki üstü demir saçla kaplı, ince beton dökülen foseptik kapağının çökmesi üzerine 4 dört metre derinlikteki çukura düştü, boğularak öldü.

Çivril Devlet Hastanesi Morgu'ndan yakınları tarafından alınan Başgün'ün cenazesi öğrenim gördüğü Emine Özcan Anadolu Lisesi'ne getirildi. Burada düzenlenen törene Başgün'ün annesi 45 yaşındaki Cennet Başgün, babası 48 yaşındaki Durmuş Başgün, öğretmen ve öğrenci arkadaşları ve çok sayıda kişi katıldı. Gözyaşları sel olduğu cenazede, öğrenciler arkadaşlarını tabutuna çiçek bıraktı.

Okul müdürü Celal Kocabaş, törendeki konuşmasından acılarının büyük olduğunu belirterek, "Emre, zeki, sempatik ve derslerinde oldukça başarılı, adam gibi adam olan bir çocuğumuzdu. Kendisini kaybettik. Acımız büyük, tarifi imkansız" dedi. Müdür Kocabaş, diğer öğrencilere de nasihatta bulunup, "Bu kadar ucuz ölüm olmaz. Lütfen, attığınız her adıma dikkat edin" diye konuştu.

Cenaze daha sonra bir süre omuzlarda taşınıp, cenaze aracı ile 3 kilometre uzaklıktaki Yeni Cami'ye götürüldü. Burada öğleleyin kılınan namaz ardından Başgün'ün cenazesi babasının 20 yıl imam olarak görev yaptığı Kocayaka Köyü'nden son kez geçirilip, toprağa verilmek üzere memleketleri olan Acıpayam İlçesi'nde, aile mezarlığında toprağa verildi. - Denizli / Çivril

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Kervan Ceyhan Çivril Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title