Haberler

    City ve Psg'ye UEFA Sopası

    UEFA'nın Finansal Fair Play kurallarını hiçe sayan Manchester City ve PSG'ye ağır yaptırımlar uygulayabielceği iddia edildi.

    Telegraph gazetesinde yer alan iddaaya göre UEFA, finansal fait play kurallarına uymadıkları gerekçesiyle 20'ye yakın kulübe yaptırım uygulayacak. Bu kulüplerin arasında PSG ve Manchester City de olduğu iddia ediliyor.

    Manchester City'nin Etihad ile yaptığı 10 yıllık 424 milyon avroluk sponsorluk anlaşmasını yıldız oyuncuları kadrosuna katarkenki kaynak olarak göstermesine UEFA'nın karşı çıkabililir. Çünkü hem kulübün sahibi ile sponsor olan firmanın sahibi aynı grup. PSG'nin de transferde aşırı harcama yapmasından dolayı ceza alması gündemde. İki kulübünde mali durumları ile ilgili olarak UEFA'ya yeni kanıtlar sunmak için 48 saati bulunuyor.

    DEVLER LİGİ YOLU KAPANACAK MI?

    Ancak iki kulübün de ceza almaları durumunda Şampiyonlar Ligi'ne katılamama gibi bir durumu olmayacak. Bunun yerine transfer veya para cezaları alacaklar.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title