Haberler

City's 2. Diyet Şenliği'ne Ev Sahipliği Yapıyor

Güncelleme:

City's, dengeli beslenme ile aktif yaşamın önemi konularında farkındalık yaratma misyonuna sahip Diyet Şenliği'ne ev sahipliği yapıyor

Yurt içi ve yurtdışından toplam 2.000'in üzerinde diyetisyeni bir araya toplayan diyetisyendunyasi.com tarafından, 17-18 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 2. Diyet Şenliği'ne, City's ev sahipliği yapıyor. Diyet Şenliği, sağlıklı beslenme ve yaşam üzerine uzmanları, dernekleri, gıda markalarını ve tüketiciyi buluşturuyor.

Şehrin cazibe merkezi City's, dengeli beslenme ile aktif yaşamın önemi konularında farkındalık yaratma misyonuna sahip Diyet Şenliği'ne ev sahipliği yapıyor. Bu sene 2.'si düzenlenen şenlikte uzmanlar, dernekler, dünyaca ünlü markalar, artan obezite, kanser ve diyabet oranların azalması ve daha sağlıklı bir beslenme bilincinin yerleşmesi amacıyla tüketiciyle buluşuyor.

2.Diyet Şenliği içerisinde sağlıklı ve leziz ürün tadımları, kas-yağ-su ölçümü ile beden kitle endeksi yorumlarının yapılacağı ücretsiz vücut analizi, imza aktivitesi ve sağlıklı beslenme ve aktif yaşam üzerine sohbetler yapılıyor.

Profesyoneller, ünlü markalar ve dernekler sağlıklı yaşam için el ele

2. Diyet Şenliği programı içerisinde; "İpek Hanım'ın Çiftliği"nin sahibi Pınar Kaftancıoğlu, sağlıklı yaşam sohbetleri ile Cuma ve Cumartesi " İpek Hanım" standında ziyaretçilerle buluşuyor. Habertürk Gazetesi köşe yazarı diyetisyen Güneş Aksüs ile diyetisyen Seren Aksüs, "Diyetisyen Dünyası" standında soruları yanıtlıyor. Çiğ beslenme konusunda uzman isim Miyase Bülbül, şenlik süresince çiğ beslenme üzerine deneyimlerini ve ilginç yöntemleri paylaşıyor.

Dilara Koçak, Selahattin Dönmez, Taylan Kümeli, gibi pek çok ünlü diyetisyenin katılacağı şenlikte ayrıca 18 Mayıs Cumartesi Saat: 15.00'de diyetisyen Berrin Yiğit, 17.00'de ise diyetisyen Elvan Odabaşı Kanar imza aktivitesine katılacak.

2.Diyet Şenliği'ne Becel, Canderel, İpek Hanım'ın Çiftliği, Lipton, Pınar, Fruttare, Nesfit, Nescafe, NBAL, Ru Sheim, Special K, Contrex, Illy, Peyman, Saka, Takita, ve Pure Nature gibi ünlü markaların yanı sıra sağlık kurumları; Dünya Göz ve Liv Hospital da destek veriyor.

Macrocenter ve Migros ise "Diyet Şenliği" boyunca, İstanbul il sınırları içerisindeki tüm şubelerinde, light, fit, organik ürün alışverişlerinde indirim sağlayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güneş Aksüs Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title