Haberler

Citroen'den Berlingo Maxi Van

Citroen, mini panelvan pazarındaki ürün gamını Berlingo Maxi Van ile genişletecek.

Citroen, mini panelvan pazarındaki ürün gamını Berlingo Maxi Van ile genişletecek.

Citroen tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, hafif ticari ürün gamına eklediği Yeni Berlingo Maxi Van ile mini panelvan pazarındaki yerini kuvvetlendiriyor.

1.6 HDi 90 HP versiyonlu Citroen Berlingo Maxi Van'ın, konfor donanımları, iç alanı, modüler tasarımı ve fiyatı ile Citroen'in pazardaki konumunu güçlendirmesi amaçlanıyor. Citroen Berlingo Maxi Van, Türkiye genelindeki 50'den fazla satış noktasında kullanıcıları ile buluşarak ürün gamını güçlendirecek.

Citroen'in mevcut Berlingo Panelvan modelinden 25 santim daha uzun olan Citroen Berlingo Maxi Van, HDi 90 olarak güçlendirilen dizel motoruyla da şehir içinde ve dışında performans bakımından yeni standartlar getiriyor.

Citroen Berlingo Maxi Van 4.1 metreküpe kadar çıkabilen yükleme hacmiyle geniş bir saklama kapasitesi sunuyor.

Modüler katlanabilir üçüncü koltuğu standart olarak sunulan modelde, ESP ve yokuş kalkış desteği, kompakt yapısı, yana açılır asimetrik arka kapılar ve sürgülü geniş yan kapıları ile yolculukların daha konforlu hale getiririlmesi hedefleniyor.

Kaynak: AA / Güncel

Citroen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title